reklamlänk

En våldsam natur Ljudbok

3.7/5

Författare: Alex Finlay

ljudbok

Introduktion

En våldsam natur är en av de mest chockerande och drastiska, men samtidigt otroligt intressanta svenska thrillers. Författaren bakom En våldsam natur ljudbok är Alex Finlay som vet precis hur man skapar spänning och bygger upp engagerande oförutsägbara vändningar i handlingen. Balansen mellan beskrivningar och action är helt perfekt.

Uppläsaren i En våldsam natur ljudbok gratis är ingen annan än Simon Edenroth som man kan känna igen från ljudboken Tysta tårar. Hans röst verkar komplettera helhet och lägga till kryddor till den fantastiska stämningen i En våldsam natur. Utan tvekan vet han när som behöver han snabba på action och vilka som delar ska artikuleras mer noggrant för att lägga lyssnarnas märkte till de viktiga handlingarna.

En våldsam natur: Handling

Den drastiska thriller En våldsam natur är fullspäckad med svåra bilder så man ska vara förberedd att föreställa sig ganska dramatiska bilder. Boken börjar med att huvudkaraktären, Matt Pine får veta att hela hans familj har hittats döda. Hans mamma, pappa och två yngre syskon hittades livlösa i Mexiko där de åkte tillsammans på semester.

Tyvärr för Matt är det inte den första gången hans familj blir drabbad av en våldsam tragedi. Hans bror har för över sju år sedan dömts för livstids fängelse för att ha mördat sin flickvän. Trots att det släpptes en dokumentär vems författaren påstod att broren är oskyldig har aldrig Matt trott på hans oskyldighet. Dokumentären har bara gjort familjen Pine offentlig och orsakas flera problem i Matts liv som redan inte var för lätt.

Enligt En våldsam natur ljudbok är han tvungen att träffa sin bror igen efter flera år. Trots att så mycket tid har gått är han inte redo för att prata med honom. Det som är själv värre är att stadigt flera ledtrådar pekar på att familjens död inte var någon som helst olyckad utan planerad mord. Nu får han i uppdrag att få klarhet till fallet och få svar på vad som händer i hans familj sista dagar.

Den otroliga spänningen som ackompanjerar Matts i En våldsam natur ljudbok gratis gör att man kan identifiera sig med honom. Man vet precis vilka som känslor han har när han är tvungen göra saken och ta steg som han inte hade velat att ta i flera år. En våldsam natur är faktiskt en ögonöppnande bok som visar att vilken som helst person skulle kunna hamna i en otroligt svår situation. Det viktigaste är att kunna hitta lösningen.

Om författaren: Alex Finlay

Alex Finlay är författarens pseudonym som han använder sig i sina böcker. Hans senaste verk, En våldsam natur (Every Last Fear) får stadigt större uppmärksamhet. Boken får fantastiska recensioner från alla världens hörn. Den nämns av sådana stora aktörer som New York Times, The Sunday Times, Newsweek, Business Insider och flera med bara positiv återkoppling.

Författarens talang att skapa beroendeframkallande historier är utan tvekan världens högsta klass. Han vet precis hur man blandar psykologisk thriller med karaktär baserat handling och upprepar att bevisa detta faktum i flera sina böcker, bland annat i En våldsam natur ljudbok.

För sina verk har han tilldelats några viktiga priser och utmärkelser samt hans böcker gärna översätts till flera olika språk. Bland annat har han fått pris för Amazons Editors Bästa Thriller.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk