En nästan vanlig man Ljudbok

4.2/5

Författare: Dan Buthler och Dag Öhrlund

ljudbok

Introduktion

En nästan vanlig man är den första boken i en kriminell serie om Christopher Silfverbielke och andra med polisen Jacob Colt. Boken är skriven av författarparet Dan Buthler och Dag Öhrlund och publicerades för första gången 2008.

Den fokuserar främst på två personer: en psykopatisk men utomordentligt intelligent mördare, Christopher Silfverbielke och polisen Jacob Colt som är på jakt efter honom.

Serien har blivit en världsframgång och gjorde författarna kända och rika. Det leker med lyssnarens känslor på ett intressant sätt. Längs handlingsutvecklingen blir den mer och mer spännande att lyssna på. I En nästan vanlig man ljudbok har författarna visat sina skrivtalanger. Berättelsen är engagerande och bygger spänning på ett naturligt sätt så att man aldrig får nog.

Uppenbarligen är det en av de bästa kriminella deckarserier man kan hitta där ute. Om du vill få veta mer om Jacob Colt och Christopher Silvferbielke ska du verkligen lyssna på historien.

En nästan vanlig man: Handling

En nästan vanlig man ljudbok gratis berättar en historia om Christopher Silfverbielke och den stora polisdetektiven Jacob Colt. Eftersom det är den första boken i serien fokuserar författarna huvudsakligen på att bygga en strukturerad bild av psykopaten.

De introducerar honom snabbt. Christopher är extremt populär, rik person och har mycket makt som han använder för att påverka andra. Vi kan se att han är uttråkad och börjar övertala sin vän att begå ett brott. Han är kallblodig och känslomässig vilket gör honom både väldigt charmig och farlig. I En nästan vanlig man får vi en bild av en absolut hänsynslös person under masken av en trevlig, oroande kille.

I En nästan vanlig man ljudbok gratis visas Christopher som en person som alltid får det som han vill. Hans personlighet och väsens stil är väldigt karismatisk, vilket intensifierar historien och gör honom mer mystisk.

Författarnas En nästan vanlig man är en slags bok som börjar långsamt och utvecklas med en snöbollseffekt. Ju längre man lyssnar, desto mer vill man fortsätta på ett tydligt beroendeframkallande sätt. Det finns många pågående trådar i bakgrunden som gör världen väldigt autentisk och bara förbättrar den övergripande historien.

Efter en serie åtgärder i En nästan vanlig man lär vi känna Hans Ecker som är Christophers bästa och förmodligen enda vän. De är båda väldigt rika, älskar sex och droger. Men de saknar också adrenalin och spänning i sina liv. Tillsammans, men mest på grund av manipulationer av Silverbielke, begår de ett hårt brott som Jacob Colt måste ta hand om.

Boken En nästan vanlig man är en av de bästa i denna genre. Den är en enastående och engagerande historia som väcker intresse av sin fortsättning.

Om författaren: Dan Buthler och Dag Öhrlund

Dan Buthler och Dag Öhrlund är författarparet känt runt hela världen. De har tillsammans skrivit en jättepopulär deckarserie om Christopher Silfverbielke och Jacob Colt.

Tack vare blandning av deras kunskaper och färdigheter böckerna som de publicerar är väldigt bra strukturerade och håller sig ihop. De har det lätt att skapa spännande stämning i sina verk.

Båda två har många år erfarenhet som journalister och författare. De kompletterar varandra som kan ses på många sätt och vis i deras böcker.

Tillsammans har de vunnit otroligt många priser för sina deckare. Författarparets verk har blivit bästsäljare i hela världen. Bara i Sverige har de sålt över 750 00 exemplar.