reklamlänk

En helt vanlig familj Ljudbok

4.2/5

Författare: Mattias Edvardsson

ljudbok

Introduktion

En helt vanlig familj skriven av Mattias Edvardsson är en början på utmärkt serie Lundasviten som berättar om en helt vanlig familj, till synes. I själva verket kommer både föräldrar och deras dottern ifrågasätta verkligheten.

På grund av att En helt vanlig familj ljudbok gratis berättas av tre olika perspektiv är den inläst av tre olika uppläsare. I En helt vanlig familj ljudbok får vi lyssna på rösten av Rebecka Hemse, Magnus Roosmann och Johanna Lazcano.

Denna blandning av rösten, spännande, snabba action och psykologiska vändningar får både lyssnare och läsare att älska En helt vanlig familj ljudbok. Mattias har sett till att En helt vanlig familj ska inte bara chockera men också visa att olika problem ser annorlunda ut från olika perspektiv.

En helt vanlig familj: Handling

En helt vanlig familj tar upp ett viktigt ämne av familj. Huvudämnet i En helt vanlig familj ljudbok gratis kretsar runt vad som man skulle göra om man var tvungen att skydda sina närmaste. Den frågan ställs också inför huvudkaraktärerna som behöver bestämma om de faktiskt känner sig själv och sin egen familj så bra som de trodde.

Huvudhandlingen i En helt vanlig familj ljudbok berättar om tre personer: Prästen Adam, Ulrika och deras dotter Stella. De flesta skulle säga att de är en helt vanlig familj. Varenda av dem har allt man skulle behöva att kunna säga att deras liv är perfekta.

Men så djupare i skogen desto flera hemligheter kommer fram. Snart visar det sig att föräldrarna blir ställda inför en helt skrämmande situation. Deras dotter, Stella anklagas för att ha mördat en annan person.

Nu är det upp till föräldrar om de kommer att stå till för Stella och hjälpa henne att ta av sig anklagelser. Ingen av de egentligen vet eller förstår vad som har hänt som gör saken ännu svårare. Deras idealistiska värld har med enkla ord försvunnit i bara några sekunder som i sin tur gör att de tvingas att öppna ögonen.

I En helt vanlig familj ifrågasättas några saker som man inte brukar tänka om. Vad som egentligen betyder familj? Hur långt skulle man gå för att skydda sin familj? Och vad det betyder att känna sina nära och kära? De frågorna kommer upp här och där under bokens gång och låter själva lyssnaren att tänka dem genom. Med hjälp av En helt vanlig familj kan man till och med se författarens perspektiv på saken.

Om författaren: Mattias Edvardsson

Mattias Edvardsson föddes den 18 december 1977 och är en svensk lärare och författare. Han har i flera år arbetat som lärare för att debutera med sin Dit drömmar färdas för att dö år 2012. Under de första åren av arbete som författare har hans karriär ständigt snabbat på.

Redan hans första bok blev en imponerande succe men han har inte varit särskilt populär tills boken En helt vanlig familj publicerades 2018. Det var just då En helt vanlig familj blev en så enorm succe som lät honom slå igenom internationellt. Hittills har den översatts till över 30 språk som gör honom till en av de mest framgångsrika författare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk