reklamlänk

En god man Ljudbok

3.6/5

Författare: En god man

ljudbok

Introduktion

Karin Wahlbergs En god man är den tionde boken i den underbara deckarserien om Claes Claesson. Längden av En god man ljudbok gratis är över 16 timmar som förser lyssnarna med massa intressanta vändningar i handlingen, finaste upplevelser med Claes och hans närmaste kollegor samt en av de mest intressanta cliffhangers i hela serien.

En god man är ett riktigt mästerverk som Magnus Roosmann, bokens uppläsare, kryddar till på ett underbart sätt. Precis som i de föregående böcker klarar han att skapa den oförglömliga stämningen också i En god man ljudbok gratis.

Om man tycker om serien om Claes Claesson kommer man inte vara besviken. Författaren har sett till att kvalitet av En god man ska vara lika god som alla de tidigare böcker om Claes.

En god man: Handling

Eftersom En god man ljudbok är redan den tionde boken i serien om Claes Claesson tänker Karin Wahlberg inte slösa tid på onödiga beskrivningar eller inledningen. Hon vill att lyssnarna ska få hoppa mitt i huvudhandlingen.

Såklart boken börjar med en ganska kort sammanfattning om vad som hände mellan En god man och De drabbade. Man ska uppskatta särskilt mycket den stämningen som man kan komma ihåg ifrån de tre böcker som påbörjade serien: Sista jouren, Hon som tittade in och Ett fruset liv.

Boken En god man får otroligt goda recensioner ur alla världens hörn. Både kritiker och vanliga lyssnare påstår att den är lättläst och spännande. För att göra saken bättre använder författaren sin kunskap om medicin vid flera trådar.

Alla de livliga beskrivningar, djupa karaktärer och aktuella problem i samhället gör lyssnandet till högsta klass. Det går inte att ta sig ifrån lyssnandet tills man är klar som gör att En god man ljudbok fångar på flera timmar.

Huvudhandlingen i En god man kretsar runt ett konstigt mord på barnläkaren Paul Klintman. Han hittades död i sitt hem och skulle ha rest till Falun för en konferens. Alla på plats är helt chockerade med mordet.

Det som är värst att det inte finns några ledtrådar som skulle kunna att hjälpa till med att påbörja utredningen. Vem som hade velat mörda läkaren? Vad var det för konferens och vem som skulle vara skadad med det som Paul tänkte presentera? Är det möjligt att flera läkaren är i fara? Såklart svarar Karin på dessa frågor i En god man ljudbok.

Om författaren: Karin Wahlberg

Karin Wahlberg föddes den 10 oktober 1950 i Kalmar och är en svensk läkare samt författare. Hon har under flesta delen av sitt liv arbetat som gynekolog i Ystad.

År 2001 debuterade Karin med sin första boken i serien om Claes Claesson, Sista jouren. Sedan dess har serien utvecklas riktigt snabbt och år 2022 består den av 10 fantastiska deckare varav En god man är den senaste.

Hennes böcker karaktäriseras med stor detaljnivå när det gäller de medicinska aspekter av skrivande. Man kan lätt se att Karin använder sig av sin kunskap för att bygga den oförglömliga stämningen i sin serie.

Förutom serien om Claes har hon också skrivit om lasarettet i 50-talets Ekstad och några fristående böcker som Sigrids Hemlighet eller Camilla och lögnen.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk