reklamlänk

En familjetragedi Ljudbok

3.9/5

Författare: Mattias Edvardsson

ljudbok

Introduktion

En familjetragedi är en sorglig och gripande berättelse skriven av Mattias Edvardsson. Det finns fem olika uppläsare i dess ljudbok version: Magnus Roosmann, Per Juhlin, Johanna Lazcano, Frida Hallgren och Christoffer Svensson. Trots att det är ganska ovanligt att ha flera uppläsare i boken, ger det en fantastisk effekt som de flesta lyssnare tycker om.

Själva historien håller sig ihop och får man att glömma om verkligheten. I En familjetragedi finns det allt som man kan förvänta sig av en psykologisk roman. Mattias visade i En familjetragedi ljudbok att han kan hålla lyssnare i spänning hela vägen från första till sista minut. Det är riktigt svårt att förutse vad som ska hända i slutet.

En familjetragedi: Handling

Huvudhandlingen i En familjetragedi utspelar sig i Lund. Hela historien kretsar runt tre personer och blir mer och spännande med varje minut. Deras liv vävs ihop steg för steg på grund av de pågående intrigerna och intressanta plotvridningar som Mattias byggde upp.

En familjetragedi är en spännande roman med massa intressanta karaktärer och två ovanliga mord som måste förklaras. Alla involverade i intrigen gör sitt bästa för att bevisa att de inte är skyldiga, men på samma tid dyker det upp andra, ännu mer intressanta fakta som får en att ändra sitt perspektiv.

De huvudkaraktärerna i En familjetragedi ljudbok gratis är Bill Olsson, Jennica och Karla. Alla de på ett eller annat sätt är kopplade med Steven Rytter och hans fru, Regina Rytter som blir mördade. Under bokens löp får vi veta så småningom vilken som koppling har de med varandra som blir otroligt spännande. Man kan väldigt snabbt uppskatta hur utmärkt hela historien håller sig ihop. Vissa fakta kommer fram som efter tråd medan andra kommer fram efter gruva forskningar.

Det finns inte många böcker som håller lyssnare i spänning som En familjetragedi ljudbok gratis. Ju längre man lyssnar på, desto mer frågor vill man ställa. Det som är enormt tillfredsställande är att de alla svaras på rätt tid.

Letar du efter en fantastisk berättelse med massa vändningar, realistiska karaktärer och helt oförutsägbar? Då är En familjetragedi en perfekt rekommendation för dig. Utan tvekan kommer du att fördjupa dig i denna fantastiska roman som Mattias påbörjade med böckerna En helt vanlig familj och Goda grannar.

Om författaren: Mattias Edvardsson

Mattias Edvardsson är en svensk författare föddes den 18 december 1977 i Trelleborg. I flera år har han arbetat som gymnasielärare. Han specialiserar sig i psykologi och svenska som gav honom en stark bakgrund till att påbörja sin författarkarriär.

År 2012 släppte han sin debutbok, Dit drömmar färdas för att dö. Fram till 2021 har han skrivit ytterligare åtta böcker. Han fick internationell berömmelse tack vare sin Lundasviten serie. Den första boken i serien, En helt vanlig familj fick enorm popularitet och översattes till över 30 språk. De två ytterligare böcker heter Goda grannar och En familjetragedi.

Författaren har en hemsida där han aktivt lägger till information om sina verk och aktiviteter som han deltar i. Om man vill lära känna Mattias lite bättre eller helt enkelt få läsa om hans andra böcker, kan man besöka följande hemsida: https://mattiasedvardsson.se/about.html

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk