reklamlänk

En Ateljé i Paris Ljudbok

4.1/5

Författare: Guillaume Musso

ljudbok

Introduktion

En Ateljé i Paris är den fjärde delen i serien Musso skriven av Guillaume Musso. Ljudboken En Ateljé i Paris är över tolv timmar lång som gör att man kan glömma om verkligheten på flera långa timmar. Med sin En Ateljé i Paris tar oss Guillaume på en fantastisk resa till Paris där Madeline blir inblandad i en oväntad utredning.

Uppläsaren i En Ateljé i Paris ljudbok gratis är Jonas Malmsjö. Hans flera års erfarenhet blandad med hans karaktäristisk röst skapar en oförglömlig stämning i En Ateljé i Paris ljudbok gratis. Man ska också understryka den fantastiska översättningen av Christina Norrman som lyckades att återskapa den originella stilen som Guillaume står bakom.

En Ateljé i Paris: Handling

En Ateljé i Paris är en thriller som berättar en spännande historia av Madeline. Hon är en vanlig polis i London som bestämde sig att åka till Paris. Huvudmålet med resan var att slappna av och ha lite tid med sig själv för att tänka sina nästa steg i livet.

Av ett tillfälle blir hon tillsammans i ett och samma rum med författaren Gaspard som är i Paris för att skriva sin bok. Det konstiga med ateljén som En Ateljé i Paris ljudbok berättar om är att den tillhört en känd konstnär Sean Lorenz.

Så småningom kommer fram flera intressanta fakta om Sean och ateljén. Tack vare Gaspard som vet mycket om konst börjar Madeline få veta mer och mer om den berömda konstnären. Han anses vara mest känd för sina färgrika verk fullspäckade med passion för ljus. Det är dock bara en del av sanningen. I sina sista dagar präglades Lorenz av sorg efter att hans lille son mördades.

Madeline och Gaspard blir så intresserade i Lorenz och hans sista verk att de bestämmer sig att hitta de bortglömda tavlor som konstnären fick måla upp innan han avkom.

I En Ateljé i Paris ljudbok får vi snart veta att konstnären hade flera hemligheter än det verkade varav några är riktigt fruktansvärda. Den mystiska sökandet ska göra både Madeline och Gaspard ska vara tvungna att stå emot sina största demoner och saker de var rädda på.

Kommer de att lyckas att hitta de bortglömda tavlorna som Sean Lorenz målade upp inför sin död? Vad är det för demoner som Madeline och Gaspard ska vara möta? Och vad är det som ska göra att till och med deras liv kommer att sättas i fara? En Ateljé i Paris ljudbok svarar på dessa tre frågor och förklarar själv mera intressanta handlingar.

Om författaren: Guillaume Musso

Guillaume Musso är en fransk författare bakom den utmärkta boken En Ateljé i Paris. Han föddes den 6 juni 1974 och hans popularitet ökar så snabbt att han anses vara en av de mest framgångsrika franska författare. Redan år 2009 var han på den andra platsen av de bästsäljande författare i Frankrike.

Nu för tiden har han över elva miljoner sålda böcker på sitt konto och hans verk är översatta över 34 språk. Några av de allra populäraste böcker i hans bibliografi är Skidamarink, Where Would I Be Without You?, En Ateljé i Paris och flera andra värdefulla verk fullspäckade med oväntade vändningar och intressanta karaktärer.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk