reklamlänk

Elva änkors man Ljudbok

3.8/5

Författare: Denise Rudberg

ljudbok

Introduktion

Elva änkors man är den elfte boken serien om Marianne Jidhoff. Författaren av Elva änkors man ljudbok är Denise Rudberg och uppläsaren i dess fantastiska ljudbok version är Gunilla Leining.

Ännu en gång återkommer Denise med en ny del i sin utmärkta och populära serien. Trots att Elva änkors man beskrivs som en fristående roman är det bättre att läsa eller lyssna på de tidigare delarna innan man börjar med den här boken. I de tidigare delarna beskrivs det flera saker som Elva änkors man berättar i bakgrunden.

Såklart är Elva änkors man en oförglömlig deckare, men de tidigare böckerna i serien var lika underbara. Man ska njuta av Elva änkors man själv mer om man ska förstå relationer mellan karaktärerna och den fina cliffhangern som Denise byggde.

Elva änkors man: Handling

Ännu en gång återkommer Denise med en fantastisk deckare i sin världens runt populära serien om Marianne Jidhoff. Eftersom Elva änkors man ljudbok gratis är redan den elfte boken i serien, slösas det ingen tid på onödiga inledningar och beskrivningar. Författaren kastar lyssnare mitt i spännande action.

Trots att Elva änkors man ljudbok är relativt kortare än deckare brukar vara, är det bara en stor fördel. Det finns inga onödiga beskrivningar eller tråkiga delar i boken utan bara det som behövs. Såklart kvalitet av språket är toppklass och Denise ser till att lyssnare ska kunna föreställa sig alla de pågående handlingarna utan det minsta problem.

Huvudhandlingen i boken kretsar runt misstänksamma saker som hände runt politiker Stina Boden. Lite senare lär vi känna Alain Paulsson och flera tråd öppnar på samma tid. Mariannes roll i hela spelet är att få svar på vem som står bakom hot mot Stina.

Ju mer börjar Marianne gräva i fallet desto farligare blir det. Under utredningens löpp visar det sig att Marianne är utsatt för livsfara. Eftersom det var hon som hade börjat att granska fallet kan hon också bli målet. Kommer hon vara den jagande eller kommer hon jaga själv?

Vem är det som står bakom hot skickade till Stina Boden? Vem är det som kan vara farlig mot vår förundersökningsledaren? Kommer Marianne klara att förklara vem och varför står bakom de konstiga saker som händer i området? Alla dessa svar finns tillgängliga i Elva änkors man ljudbok.

Den fantastiska berättelsen är fullspäckad av underhållande och spännande vändningar. Cliffhanger som byggs genom boken är förmodligen den bästa i hela serien. Utan tvekan kan Elva änkors man ljudbok gratis rekommenderas till alla som gillar goda deckare.

Om författaren: Denise Rudberg

Denise Rudberg är en av de mest berömda svenska deckarförfattare. Hon föddes den 19 juni 1971 i Österåker och började sin författarkarriär år 2000 med boken Väninnan. Genom åren har hon publicerat flera fantastiska böcker som Inte riktigt enligt plan, trilogin Tillsammans, Trilogin Baristas och serien om Marianne Jidhoff.

Trots att hon har fått stor popularitet redan efter hon släppte den första boken, den största succen kom när boken Ett litet snedsprång som påbörjade serien om Marianne Jidhoff.

Författaren har flera olika projekten på gång förutom skrivande. Bland annat är hon programledare för litteraturprogrammet tillsammans med den andra populära författaren, Camilla Läckberg. Hon deltar gärna i flera program i nöjesbranschen.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk