reklamlänk

Eldslandet Ljudbok

4.1/5

Författare: Pascal Engman

ljudbok

Introduktion

Eldslandet är den första deckare i serien om Vanessa Frank skriven av den underbara författaren, Pascal Engman. Pascal har bevisat med sina två föregående böcker att hans böcker är toppklass.

Bokens ljudbok version är över tolv och halv timme lång men den tiden är ett riktigt nöje med röst av Stefan Sauk som är uppläsaren. Blandning av Pascals skrivstil och Sauks läsning är med enkla ord magisk.

Korta kapitlen och snabba action i Eldslandet ljudbok gör den till en av finaste deckare i hela genre. Tack vare oförglömliga vändningar kan man utan tvekan påstå att Eldslandet ljudbok gratis är oförutsägbar. Det är inte en deckare som går att missa.

Eldslandet: Handling

Eldslandet är en otroligt fascinerande deckare med många trådar pågående på samma tid. Boken kräver att man ska vara fokuserad om man vill hänga med det som händer. De pågående handlingarna och action har så högt tempo att man glömmer snabbt att ljudboken är över 12 timmar långa.

Huvudhandlingen i Eldslandet ljudbok kretsar runt flera handlingar som till synes har ingen koppling med varandra. Det rånas en klockbutik i Stockholm, sedan kidnappades det en rik businessman och så finns det organhandel i Sydamerika. Alla de ledtrådar verkar ligga väldigt långt från varandra. Lyckligtvis vår huvudkaraktär, Vanessa Frank har sina egna sätt att lösa svåra fallen. Hon inser att det finns ett samband mellan de och påbörjar en ovanlig utredning.

Eftersom Eldslandet ljudbok är den första boken i serien kan vi se att Pascal Engman ville inleda huvudkaraktärerna ordentligt. Han delar av sig hur Vanessa ser ut, berättar lite om henne och hennes förflutna på ett omärkligt sätt. Författarens konst gör att vi får lära känna och börja gilla Vanessa utan att märka inledningen.

När utredningen börjar blir lyssnare kastade mitt i huvudhandlingen tillsammans med Vanessa. Man måste hålla öga på detaljer och analysera fallet tillsammans med polisinspektören för att hänga med allt som händer i Eldslandet ljudbok gratis.

Denna deckare är en bok som kan likaväl kallas för att mästerverk. Detaljnivå i Eldslandet verkar ligga på den perfekta nivån som låter lyssnare att analysera saken tillsammans med utredaren, men inte uttråka med onödiga beskrivningar. Utan tvekan är det en deckare värt att rekommendera. Den kan dock kräva att man ska återkomma till den två eller tre gånger för att märka alla smakliga detaljerna.

Om författaren: Pascal Engman

Pascal Engman eller egentligen Pascal Carl Orlando Engman Murchio som han kallas vid fullt namn föddes den 30 juli 1986 i Stockholm. Han är svensk författare med flera års erfarenhet som journalist. Han påbörjade sin journalistkarriär i maj 2010 då han anställdes av Trelleborgs Allehanda för att bli nöjeschef på Nyheter24 några månader sedan. Bara några månader efter började han att samarbeta med kvällstidningen Expressen.

Hans författarkarriär började med boken Patrioterna som släpptes i augusti 2017. Sedan dess har han publicerat fyra ytterligare böcker sådana som Eldslandet, Råttkungen, Änkorna och Kokain. Just Eldslandet anses vara en av hans största succeer då den påbörjade hans mest populära serien om Vanessa Frank.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk