reklamlänk

Efter regn Ljudbok

3.7/5

Författare: Lucy Dillon

ljudbok

Introduktion

Efter regn är en härlig feelgood roman skriven av Lucy Dillon och översatt till svenska av den erfarna Ann Björkhem. Man ska understryka att Efter regn inte är bara en fantastisk berättelse men kvalitet av översättningen är en riktig toppklass. Ann har sett till att avspegla den utmärkta stämningen och helheten gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet av Efter regn ljudbok gratis.

Uppläsaren i Efter regn ljudbok gratis är själva Anna Maria Käll vems röst fick man lyssna i sådana stora verk som Lektioner i kärlek, Det enda jag vill är att leva, Sista sommaren eller Där kräftorna sjunger och mer. Hennes röst i Efter regn ljudbok får lyssnarna att glömma om verkligheten på en gång.

Efter regn: Handling

Den gripande historien som Lucy Dillon berättar om i sin roman Efter regn är ett riktigt mästerverk. Innan man fördjupar sig i den allra fantastiska handlingen som på flera sätt engagerar lyssnarna borde man också lägga märke till kvalitet av alla slags beskrivningar och karaktärer som beter sig helt naturligt ut. När man lyssnar på Efter regn ljudbok har man en känsla att boken är i de flesta fallen baserat på fakta.

Huvudhandlingen i Efter regn ljudbok berättar en underbar historia av Tara Hunter. Hon får ett svårt uppdrag att ta hand om som blir ännu svårare när man inser att Tara själv inte är i perfekt skick. Taras livssituation inte är särskilt bra eller stabil som gör att hennes arbete som terapeut är kan leda till en stor fiasko.

Snart visar det sig att det dyker sig upp en ny rådgivare på Longhamptons hälsocenter där Tara arbetar. Dr David Dalloway som vi pratar om specialiserar sig på husdjur. Av någon anledning har han också en ovanlig förmåga- han kan läsa människors tankar. Det är dock det sista Tara behöver just nu när hela hennes liv går åt skogen.

Klarar Tara Hunter i Efter regn hjälpa de som behöver hennes hjälp? Vad är det som egentligen går fel i Taras liv? Hur kommer det sig att Dr David Dalloway dök sig upp i hälsocentret just när hon behövdes? Och vad är det för magiska förmågan som David har? Svaren på alla dessa frågor och själv mera intressanta handlingar får man hitta i Efter regn.

Om författaren: Lucy Dillon

Lucy Dillon är en brittisk författare föddes 1974 i Cumbria. Hon är en av de mest framgångsrika brittiska författare av kärleksromaner med flera fantastiska böcker översatta till svenska. Några av de allra finaste verk är utan tvekan Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Och så levde de lyckliga, När livet börjar om och Lektioner i kärlek.

För sin Hundra omistliga ting har Lucy till och med tilldelats med RoNa pris år 2015 som den bästa romantiska roman. Förutom den har hon också tilldelats Årets bästa romantiska novel för boken Ensamma hjärtan och hemlösa hundar. Nu återkommer hon med lika fantastisk stil i sin Efter regn som får stadigt större popularitet och allt tyder på att Lucy ska tilldelas lika viktiga priser för Efter regn.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk