reklamlänk

Efter nattens regn Ljudbok

3.9/5

Författare: Nora Roberts

ljudbok

Introduktion

Nora Roberts och hennes romaner är den typen av roman som man får höra om själv om man inte gillar den slags av böcker. Hennes Efter nattens regn ljudbok gratis är en av de mest populära böcker som hon har släppt i sin författarkarriär. Den får man att tänka om livet och glömma om verkligheten på samma tid.

Efter nattens regn är ett framstående exempel på en fantastisk feelgood-harlequin berättelse som får en att ha ett leende på ansiktet hela vägen från första till sista minut av ljudboken. Bokens uppläsare bara gör det enklare då Isabelle Pedone är riktigt skicklig och hennes röst passar in perfekt i berättelsen. Om man inte hade lyssnat på böcker av Nora Roberts, då är Efter nattens regn ljudbok den bästa att börja med.

Efter nattens regn: Handling

Efter nattens regn är en vacker berättelse om Suzanna Calhoun och Holt Bradford. Detta par är något som får en att drömma om den perfekta relationen. Från första sekund av ljudboken vet man att de två skulle passa ihop och det är rent nöje att observera hur de så småningom inser det också. Men det är fortfarande en lång, intressant och ibland svår väg framför dem.

Boken Efter nattens regn börjar med en ganska sorglig händelse. Vi får se att Suzanna bestämmer sig att lämna sitt olyckligt äktenskap. Det gör dock inte att hon blir ledsen, tvärtom. Hon inser att hon har i livet allt som andra människor skulle kunna drömma om. Suzanna har mycket pengar, en framgångsrik karriär i en liten firma som hon äger, familj som älskar henne och två underbara barn. Det enda hon behöver är att ha lite mer tid för sig själv.

Suzanna har dock varit en väldigt vacker och imponerande kvinna beundrad av flera män. En av de som har varit kär i henne sedan flera år är Holt Bradford. Så fort han får veta om att Suzanna skiljde sig med sin man, har han insett att han har en chans att bli ihop med henne. Sedan över femton år har han drömt om den vackra Suzanna. Nu är det dags att visa henne att han är där för henne när hon bara behöver.

Snart kommer Suzanna och Holt förstå att det finns något magiskt mellan de två. Deras öde verkar vävas samman oftare och oftare. Kommer de att förstå vad som finns mellan dem? Svaret finns såklart i Efter nattens regn ljudbok gratis.

Om författaren: Nora Roberts

Nora Roberts är en amerikansk författare föddes den 10 oktober 1950 i Maryland. Under sin karriär har hon skrivit otroligt många fina kärleksromaner. Hittills har hon publicerat över 225, men hon skriver regelbundet och planerar att släppa ut flera. Efter nattens regn är en av de mest populära.

Hon var den första kvinnliga författare som fick vara med i “Romance Writers’ Hall of Fame” i US. Tack vare Noras fantastisk talang hennes böcker ofta och gärna filmatiseras.

Författarens bibliografi består av 5 större serier och några fristående böcker. De serierna är MacGregors, Eve Dallas, Harpers handelsträdgård, Three sisters island och Familjen vid Chesapeake Bay.

Under flera år har hon också skrivit böcker under några pseudonymer. De bekräftade är Jill March, J. D. Robb och Sarah Hardesty.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk