reklamlänk

Dungen Ljudbok

3.8/5

Författare: Rachel Mohlin

ljudbok

Introduktion

Dungen är debutroman av Rachel Mohlin. Det är en berättelse som kretsar runt livshemligheter, svåra val, massa humör och fascinerade vändningar. Tack vare boken kan man lätt se att livet inte är svartvit och det finns svåra val man måste fatta under livets lopp.

Den fantastiska romanen, Dungen ljudbok, läsas upp av själva författaren som lägger till den magiska stämningen. Författaren vet precis vilka som delar är viktiga att understryka och när som kan hon lugna ner spänningen. Inte ofta får man stöta på en roman där författaren också är uppläsaren, så det inte kan missas.

Trots att Dungen ljudbok gratis är den första boken som Rachel har publicerat är det ett måste för alla som gillar gripande historier.

Dungen: Handling

Den utmärkta Dungen är en debutroman av Rachel Mohlin. Boken är inte bara gripande utan också fullspäckad med humor. De två huvudkaraktärerna beter sig väldigt naturligt och det känns som om fanns på riktigt som ofta inte är fallet när det gäller debutböcker. Här måste man understryka att bokens kvalitet är toppklass. Både språket och flyt i texten gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

Ofta har debuter flera problem sådana som tråkiga beskrivningar eller upprepande fel, men det är heller inte fallet i Dungen ljudbok. Författaren har sett till att boken ska vara felfri som verkligen uppskattas.

Hela Dungen ljudbok kretsar runt två kvinnor, Adina och Malin som blev på ett så sätt förbundna i det förflutna. Boken visar hur de två har att göra med varandra trots att flera år har gått sedan de hade uppväxt tillsammans i Nässjö.

I början av Dungen ljudbok får vi följa Adina som lever ensamt i Stockholm. Hon har ett fint betalt jobb och flera sidiga aktiviteter som tar hennes tid. Det finns dock något eller rättare sagt någon som hon regelbundet undviker. Den någon är hennes barndomsvän Malin. En dag står hon framför dörren och ringer.

Bakgrunden i berättelsen är det som hände över trettio år tidigare i Nässjö. Det var helt annorlunda tider. Då för tiden var Malin och Adina kompisar och hela deras liv kretsade kring församlingen. Tyvärr ledarna hade all makt som orsakade flera problem. En av de problem gjorde att de tjejerna var tvungna att göra ett svårt val och rikta vreden åt rätt håll.

Vad är det som hände över trettio år sedan mellan kvinnorna? Varför vill Adina undvika sitt förflutna? Och vad är det som Malin vill av henne just nu? Alla de frågor besvaras i Dungen ljudbok gratis.

Om författaren: Rachel Mohlin

Rachel Mohlin eller rättare sagt Rachel Maria Elisabeth Mohlin föddes den 29 maj 1973 i Jönköping. Hon är en av de mest kända svenska skådespelare och imitatör. Efter flera år i nöjesbranschen bestämde hon att publicera en unik bok, Dungen.

Mellan 1996 och 2020 spelade Rachel i över 30 filmer. Genom åren har hon samlat erfarenhet och flera ideer som resulterade i att hon ville yttra sig på ett lite annorlunda sätt.

Författaren är känd för sin humor som kan klart ses i hennes debutbok, Dungen, som blandar ihop livsavgörande val med roliga situationer. Allt det är en explosiv mix som inte kan missas.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk