reklamlänk

Dubbelliv Ljudbok

3.8/5

Författare: Iris Mårtenson

ljudbok

Introduktion

Dubbelliv är en fantastisk, men sorglig bok skriven av Iris Mårtensson. I boken delar hon av sig med sin egen livshistoria. Hon berättar om sitt förhållande med en man som var bedragare. Det var dock inte det värsta. Så fort hon fått fram sanningen hamnade hon i livsfara.

I Dubbelliv ljudbok gratis berättar Iris steg för steg om hur hon blev tillsammans med Max. I början var han en perfekt partner, precis som hon letade efter. Hon var en ensamstående mor till två barn och försökte hitta någon ömsesidig. Och så var fallet med Max. Det var dock något som väckte hennes uppmärksamhet, men hon inte vågade tvivla på honom i början.

Dubbelliv: Handling

Dubbelliv betraktas om en otroligt toxisk och farlig förhållande som Iris Mårtensson hamnade i. Hon berättar en historia från sitt eget liv, men gömmer sig bakom pseudonym.

Med Dubbelliv vill hon dela av sig med sina upplevelser som ensamstående mor till två barn, hur hon blev tillsammans med Max som visade sig vara bedragare och hur deras relation såg ut. Innan hon fick förstå att det är något fel på honom.

Iris var förälskad i Max, men så fort hon upptäckte att han är bedragare har hennes liv förvandlats till helvete. Han fyllde deras relation med trakasserier, rädslor och ville inte låta henne gå. Ju mer hon försökte bli av med Max desto mer arrogant och aggressiv han blev. Det var dags för henne att få fram sanningen om vad han gjorde.

Historien som Iris delar av sig med Dubbelliv är bara en liten del av det som händer varje dag i hela landet. Det är många lika farliga och destruktiva personer som Max som kontrollerar sina kvinnor och manipulerar dem varje dag. Iris vill att hennes bok ska lära lyssnare att identifiera liknande människor i sin omgivning och undvika dem. Hon hoppas att den lärorika Dubbelliv ljudbok ska hjälpa med att förstå de toxiska processer i förhållande med bedragare.

Boken Dubbelliv ljudbok gratis ska hjälpa alla de som känner sig obekvämt i en ny relation. Om det är något som inte stämmer, något som väcker dåliga tankar eller helt enkelt är misstänkt, borde man inte låta bli den känslan. Det är något som man borde granska så fort som möjligt då det kan potentiellt rädda ens liv.

Om författaren: Iris Mårtenson

Iris Mårtenson är ett pseudonym bakom författaren av boken Dubbelliv.

Författaren gömmer sig bakom pseudonymet på grund av ett förhållande som hon hamnade i. Hennes ex har förvandlat hennes och hennes barn liv till helvete. Nu vill hon dela av sig med sina upplevelser, minnen och olika observationer.

Hon vill att tack vare boken kommer hon rädda flera kvinnor från det som hon var tvungen gå genom. Det är inte särskilt sällan att man är i en liknande situation som Iris var då hon lärde känna Max. Boken ska understryka att man ska lyssna på sin inre röst när man känner att det är något fel.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk