reklamlänk

Du förstör vår relation Ljudbok

3.3/5

Författare: Eva Berlander & Pat Love & Kathleen McFadden

ljudbok

Introduktion

Boken Du förstör vår relation 20 sätt att förstöra en relation och strategierna för hur ni kan reparera den är en guide. Människan skapades på ett sådant sätt att det inte finns några riktiga idealer.

Den ena gör fler misstag för att kunna dra slutsatser av dem, den andra gör färre misstag utan att få ut något nyttja av det. Det är samma sak oberoende om man är på jobbet, i skolan eller hemma bland sina kära och nära.

Oavsett om man är singel, har en partner eller har varit gift i många år, kan det uppstå olika problem. Oftast är det värt att ta reda på hur man hanterar och motverkar dem. Den här Du förstör vår relation ljudbok gratis kommer att hjälpa dig att förstå hur du undviker onödiga underdrift. Kom ihåg att felet aldrig ligger bara på ena sidan av konflikten.

Du förstör vår relation: Handling

Boken Du förstör vår relation är skriven av tre självsäkra kvinnor. Det är Eva Berlander, Pat Love och Kathleen McFadden som samlade 20 unika knep som kommer att hjälpa dig att komma ut ur skuggan av den negativa vardagen.

Har du känt dig underskattad, ensam ofta? Eller kanske har din partner en anankastisk personlighet? Det har förmodligen varit en helg som du ville spendera på familjesammankomster, och din partner sa i sista stund att han hade en annan plan. Det kunde vara en Excel-tabell som måste förberedas eller klassisk “jag behöver bara ringa några samtal”.

Oroa dig inte. Du är inte den enda som upplever sådana saker. Men det är därför du har en fördel framför de andra. Varför? Eftersom du kommer att lyssna på Du förstår vår relation ljudbok som visar hur man hanterar dessa känslor ordentligt. Kom dock ihåg att det också finns en annan sida av myntet.

Men det är kanske du som känner dig perfekt i ditt förhållande men din partner verkar känna de ovannämnde emotioner? Chansen är stor att du inte ens inser det, och ditt beteende förstör din relation bit för bit över tid. Var försiktig för att man en dag kan vakna i sin dubbelsäng ensam som ett finger. Kanske blir det bekvämare, men är det värt det?

Därför Du förstör vår relation ljudbok gratis är ett underbart förslag för alla. Den öppnar ögonen och visar världen från en helt ny perspektiv Tack vare rätt inställning, positiv energi och strävan efter samtycke kommer du att kunna rädda ditt förhållande! Kom ihåg att en riktig strategi och handlingsplan är avgörande för detta.

Om författaren: Eva Berlander, Pat Love och Kathleen McFadden

Du förstör vår relation 20 sätt att förstöra en relation och strategierna för hur ni kan reparera den är skriven av tre författare 2015. Den publicerades av Hci-förlaget.

Eva Berlander är den första medförfattaren till boken Du förstör vår relation. En terapeut av yrke som strävar efter att lösa konflikter genom dialog. En mycket varm och optimistisk kvinna dagligen.

Den andra medförfattaren till Du förstör vår relation ljudbok är Pat Love. Det är en kvinna som utvecklas dynamiskt. Hon har redan 6 böcker på sitt konto som hon har hjälpt med till att skriva, och har också hjälpt till att skapa flera utbildningsprogram. På daglig basis stöder hon människor och hjälper att förbättra livskvaliteten genom att förbättra relationerna.

Den sista men inte mindre färgglada medförfattaren är Kathleen McFadden. Vanligtvis involverad i coaching i partnerskapsrelationer. Dessutom är hon medgrundare av många intressanta utbildningsprogram.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk