reklamlänk

Du är inte längre min dotter Ljudbok

4.5/5

Författare: Frida Boisen

ljudbok

Introduktion

Du är inte längre min dotter är en sorglig självbiografi skriven av Frida Boisen. Hon är också uppläsaren i boken som gör den till en otroligt autentisk berättelse. I sin bok delar hon av sig med svåra känslor, våld, övergrepp och missbruk.

Frida i Du är inte längre min dotter ljudbok gratis delar av sig med sina minnen och oförglömliga situationer som hon hade gått igenom som en liten flicka. Hon berättar noggrant om hur det kändes att växa upp utan pappa och inte veta vem som hon egentligen är.

Allt det orsakade att hon bestämde att flytta utomlands för att lära känna sin pappa som hon har saknat hela livet. Det visar sig vara en dålig ide, men det kunde hon inte veta i början.

Du är inte längre min dotter: Handling

Ännu en gång återkommer Frida Boisen med Du är inte längre min dotter som inte går att missa. Efter sin stor succe med debutboken ‘Berätta aldrig det här’ har hon skrivit en till självbiografi, Du är inte längre min dotter ljudbok. Detta fantastiska verk visar lyssnare hur viktigt är det för barn och äldre att ha båda föräldrar.

I sin Du är inte längre min dotter ljudbok visar hon hur svårt är det för barn att inte ha sin pappa nära sig när man växer upp. Hon berättar om flera situationer när hon behövde prata med pappan eller helt enkelt ha honom nära, men han aldrig var där för henne. Genom åren har han blivit en mystisk . onåbar karaktär för henne.

Allt det orsakade att när hon blev äldre och hade möjlighet att bestämma om sig själv hade hon flyttat utomlands för att få lära känna sin far. Hon får veta att Peter för flera år sedan flyttade till Tyskland och sedan till Indonesien där han bosatte sig för längre.

När hon hittar sin far visar det sig att han har ett riktigt lyxliv och detsamma erbjudas för dottern. Dock är inte så lätt för henne och det till synes fantastiska livet på ytan är i själva verket hela ruttet på insidan. Steg för steg börjar hon förstå att det hela kan leda bara till katastrof som hon inte vill vara en del av.

Du är inte längre min dotter ljudbok gratis är en sorglig berättelse fullspäckad med svåra och hårda känslor, långa detaljerade beskrivningar och riktigt ögonöppnande fakta. Boken Du är inte längre min dotter visar livet från ett helt annat perspektiv och låter lyssnaren att uppskatta vad man har själv.

Om författaren: Frida Boisen

Frida Boisen är en svensk författare, föreläsare och journalist, Hon föddes den 25 september 1974 i Härnösands kommun. Författaren har examen från Göteborgs universitet och flera framgångsrika böcker på sin bibliografi, som till exempel Du är inte längre min dotter ljudbok.

I flera år hade hon arbetat som journalist för flera kända företag. Bland annat hade hon arbetat för SVT, Expressen, i Radio Stockholm och P4 Göteborg. Några år sedan hade hon blivit chefredaktör för Plaza kvinna och sedan tagit över chefredaktör i ToppHälsa. Hennes journalist karriär varar fram till idag och vid sidan av sina dagliga uppgifter skriver hon fantastiska böcker som Du är inte längre min dotter.

För sina verk har Frida tilldelats många fantastiska priser. Några av de viktigaste är utan tvekan Årets Nätängel 2020, Årets kvinnliga företagare 2019, Årets digitala influencer 2019, Årets Branschpersonlighet 2017 och Sveriges femte mest populära kvinnliga föreläsare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk