reklamlänk

Dödligt svek Ljudbok

3.9/5

Författare: Anna Jansson

ljudbok

Introduktion

Deckarförfattaren Anna Janssons bok Dödligt svek är en kortroman uppdelad i fyra delar i de flesta ljudboksappar. Dödligt svek ljudbok handlar om kriminalinspektören Maria Wern och en intensiv och komplicerad mordutredning samt om 29-åriga Tyra Beckerö vars liv slås sönder i samband med en konferens från hennes nya arbete.

Tyra är mycket lycklig över sitt nya arbete och för den nytändning hon känner i sitt äktenskap. Hon är dock lite stressad över sin närgångna chef Martin. Efter bara några dagar ska hela företaget på konferens som slutar mycket olyckligt för Tyras del. Alla fyra delar av Dödligt svek ljudbok gratis läses upp av Marie Richardson. En del är cirka 50 minuter lång.

Dödligt svek: Handling

Dödligt svek ljudbok börjar med en beskrivning av Tyra Beckerö. Hon är 29-år bonusmamma till sin man Henriks barn. Hon har nyligen varit deprimerad och arbetslös. I bokens början blir Tyra överlycklig när hon får ett nytt jobb. Hon inser dock snabbt att hennes nya chef Martin är svag för vackra kvinnor och att hon behöver akta sig för hans närgångna sätt. Det blir inte bättre av att hela personalen ska i väg på konferens till Fårö.

Dödligt svek ljudbok beskriver hur konferensen får ett olyckligt slut när den berusade chefen Mårten antastar Tyra. Tack och lov blir Tyra räddad ur den knepiga situationen av hennes kollega Cissi. Tyra beger sig hemåt bara för att inse att hon inte kan stanna hemma heller. Åter en gång kommer hennes nya kollega och vän till hennes undsättning.

I Visby har kriminalinspektören Maria Wern nyss avslutat en svår utredning och hoppas nu på att kunna spendera lite mer tid med sina barn när hon av en slump upptäcker ett samband mellan två ouppklarade fall. I bägge fall har två unga flickor blivit förgiftade av blommor som de avlidit av. Man kan inte utesluta att det handlar om mord.

Dessutom får Maria ett annat fall runt halsen när hennes goda väninna Karin råkar ut för en hänsynslös bedragare, en man som hon träffat via en dejting app. När det dessutom uppdagas ett nytt mord har Maria det allt annat än lugnt. Norr om Visby hittas en ung kvinna död, hon har blivit begraven under ett täcke av vackra blomblad.

Många ljudboksappar har delat upp Dödligt svek ljudbok, vilket betyder att man kan lyssna till Dödligt svek del 1–4 trots att det inte är frågan om en bokserie.

Om författaren: Anna Jansson

Anna Jansson föddes år 1986 på Gotland. Jansson är utbildad sjuksköterska men har länge arbetat som författare på heltid. Hon började sin författarkarriär med bokserien om kriminalinspektören Maria Wern. Böckerna skrev hon mest om nätterna, på sidan om sitt arbete på sjukhuset. Utgående från böckerna har gjorts både en tv-serie och flera långfilmer. Bara i Sverige har Janssons böcker sålts över 4 miljoner exemplar och böckerna har blivit översatta till 16 språk.

Hennes bokserie om brottsutredaren Kristoffer Bark har också nått stora framgångar. Förutom deckare har Jansson också skrivit bland annat barnböcker. Däribland böckerna om detektiven Emil Wern, Maria Werns son.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk