reklamlänk

Dödliga hemligheter Ljudbok

3.9/5

Författare: Robert Bryndza

ljudbok

Introduktion

Dödliga hemligheter är en underhållande och sjätte bok i serien om Erika Foster. Ännu en gång återkommer Robert Bryndza med oerhört fantastisk deckare som håller lyssnarna i spänning sedan de första minuterna.

Eftersom Robert är britt har boken blivit översatt till svenska av Lottie Eriksson som klarade att avspegla det fantastiska språket som Dödliga hemligheter ljudbok och hela serien om Erika Foster har originellt.

Man ska också understryka den underbara uppläsningen av Hanna K Schmitz vems röst med enkla ord kompletterar Dödliga hemligheter. Den känsla hon skapar och stämningen som väcks gör att Dödliga hemligheter stannar med lyssnaren på flera dagar efter lyssnandet.

Dödliga hemligheter: Handling

Det att säga att Robert Bryndzas Dödliga hemligheter är en riktig bladvändare är som att säga inget. Alla beskrivningar som man stöter på, blandade med högsta klass vändningar i handlingen gör att det vänder sig i magen. Den enda känslan som kvarstår efter att man har läst eller lyssnat på Dödliga hemligheter ljudbok gratis är frågan om den nästa delen.

Eftersom Dödliga hemligheter ljudbok gratis är redan den sjätte delen i serien, slösar författaren ingen tid på onödiga beskrivningar eller inledningen som gör att lyssnandet inte kommer vara lika underhållande för de som inte lyssnade på de föregående delar. Om man gillar att förstå förhållanden mellan karaktärerna och vissa till synes konstiga beslut, borde man lyssna på de tidigare delarna först.

Handlingen i Dödliga hemligheter ljudbok börjar väldigt brutalt. En mor hittar sin dotter mördat på marken vid dörren till sitt hem. Den drastiska bilden sätter Erika Foster, kriminalkommissarie framför ett svårt dilemma eftersom hon har precis avslutat ett upprörande fall. Trots sina känslor bestämmer hon att hjälpa till med denna utredning också.

Ju längre gräver hon i fallet desto flera märkliga rapporter hittar hon. Utredningen får fram några spår som pekar på att kvinnans fall inte är den första i området som skulle peka på att de har att göra med en seriemördare. Det gör att utredningen blir farligare och farligare med varje minut. När Erika inser att kvinnans död var omgiven av väv av hemligheter förstår hon att allt det är djupare än hon trodde.

Kommer Erika att hitta den ansvariga för mordet? Hur kommer Erika att klara av sig med den utredningen efter det svåra fallet hon har precis avslutat? Och vad är det som gör att just detta fallet kan bli livsfarlig för henne? Alla de svaren finns i Dödliga hemligheter ljudbok.

Om författaren: Robert Bryndza

Robert Bryndza är en brittisk författare föddes 1979 i Lowestoft. Han publicerade sin första deckare, The Girl in the Ice år 2016 och sedan dess har hans popularitet snabbt ökat. Hittills har han sålt över 4 exemplar av sina böcker världens runt bara på engelska.

Varenda av hans böcker översätts gärna till över 45 språk och de nyaste deckare hamnar på direkten på högsta platsen på bästsäljarlistors sådana som Amazon USA.

Han har i flera år arbetat som skådespelare och spelat i romantiska komedier, men innan han blev 30 år gammal har han omvandlat sin karriär till författare som visades sig vara en av bästa val i hans liv. Sedan 2016 har han varit en av de mest framgångsrika brittiska deckarförfattare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk