reklamlänk

Dödens vingslag Ljudbok

4/5

Författare: Anne-Marie Schjetlein

ljudbok

Introduktion

Dödens vingslag är en underbar fortsättning på serien Tylösand skriven av Anne-Marie Schjetlein. Eftersom det är den sjätte delen i serien behövde Anne-Marie inte slösa massa tid för onödiga beskrivningar och inledningen. Det gör att lyssnarna kastas in mitt i action redan från de första minuterna.

Uppläsaren i Dödens vingslag ljudbok gratis är Katarina Ewerlöf som är en av de mest kända svenska uppläsare. Hennes talang och fantastiska stil gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet. Hon var också uppläsaren i de tidigare böckerna i serien. Ljudbok version av Dödens vingslag ljudbok är relativt kortare jämfört med samtliga deckare i serien Tylösand och varar i bara åtta timmar 20 minuter.

Dödens vingslag: Handling

Dödens vingslag skriven av Anne-Marie Schjetlein är en underbar spänningsroman och sjätte boken i serien Tylösand. Stämningen i Dödens vingslag ljudbok är precis vad som man kan förvänta sig efter de tidigare böcker i serien.

Huvudhandlingen i Dödens vingslag ljudbok äger rum sommaren i Halmstad. Det är just då vi får ännu en gång träffa Stina och Andreas. De spenderar tid tillsammans på landshövdingens fest på slottet. Efter en tid när Stina går genom korridorerna upptäcker hon en död kvinna vems fingrar är bundna för att ligga i kors.

Inte så länge därefter upptäcks det ett lik i Halmstads centrum. Det finns nästan inga ledtrådar som skulle peka på vem som egentligen är mördaren. Det finns dock en myt om slottet som skulle kunna tyda på att någon försöker upprepa konstiga mord som hände i slottet i det förflutna.

Stina och Andreas bestämmer sig att ta sig an uppdraget att hitta svar på vem som egentligen står bakom dessa konstiga handlingar. Kan det faktiskt ha att göra med den förfärliga myten som Stina fick höra om? Det verkar alltså att någon kopierar hemska morden, men ingen vet precis varför.

Kommer Stina och Andreas få svar på vem som ansvarar för morden? Vad är det som hände på korridoren innan Stina hittade den döda kvinnan? Och varför skulle någon inmura en person i källargång i Halmstads centrum? Alla dessa intressanta frågor och flera intressanta fakta kommer att avslöjas i Dödens vingslag ljudbok gratis.

Boken Dödens vingslag är ett riktigt fantastiskt förslag för alla som gillar Anne-Marie Schjetleins skrivstil. Den håller samma, hög nivå som de föregående delarna i serien, men handlingarna är till och med mer intressanta och vändningar i handlingen är med enkla ord utmärkta.

Om författaren: Anne-Marie Schjetlein

Anne-Marie Schjetlein föddes den 16 april i 1964 i Eksjö och är en av de mest framgångsrika deckarförfattare. Hon påbörjade sin författarkarriär med boken Döden kvittar det lika som hon släppte år 2014. Boken visade sig bli en stor succe och hon hade fokuserat sig på skrivande.

Hennes verk kretsar runt samma serie som hennes debutbok påbörjade. Några av de ytterligare böcker i serien är Döden den bitterbleka, Döden under ytan och Dödens vingslag.

Innan Anne-Marie började med skrivande hade hon arbetat som sjuksköterska. Trots att Anne-Marie är svensk, hennes föräldrar är norska. Hon hade bott på flera platser runt om i världen och hade ofta flyttat som en liten flicka. Det orsakade att hon hade erfarit flera perspektiv på verkligheten ur olika synpunkt.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk