reklamlänk

Döden går på visning Ljudbok

3.9/5

Författare: Måns Nilsson & Anders de la Motte

ljudbok

Introduktion

Döden går på visning är den första boken i serien Mordet på Österlen. Boken är skriven av författarparet Anders de la Motte och Måns Nilsson. Det är en deckare som inte går att jämföra med andra böcker i genren.

Författarna har lyckats att skriva en underbar berättelse med färgrika karaktärer, intressanta handlingar och underbara plotvridningar. De verkar veta precis när det är dags att införa lite humör eller snabba på handlingen för att inte uttråka lyssnare. Resultatet är att man inte vill ta sig från lyssnandet och när den är klar vill man bara veta när som den nästa delen i serien publiceras.

Boken Döden går på visning är utan tvekan en deckare som inte går att missas. Det är en explosiv blandning som antingen kan älskas eller hatas.

Döden går på visning: Handling

Döden går på visning är en riktigt ovanlig deckare. Författarna bakom boken verkar veta precis vad som lyssnare kommer att känna under bokens lopp och reagerar på känslorna riktigt snabbt. Snabb action, detaljerade beskrivningar, humoristiska delar, intressanta karaktärer och djupa relationer är bara en del av vad Döden går på visning består av.

Boken Döden går på visning börjar med att det hittas en kropp av Jessie Andersson, en stjärnmäklare. Det är kommissarien Peter Vinston som får i uppdrag att förklara vad som hände på Österlen och hitta den som står bakom mordet. Tove Esping är den andra huvudkaraktären som kommer att hjälpa Peter med utredningen. Hon är ambitiös och hårt arbetande polisassistent.

De två förser lyssnare med massa humoristiska saker. Genom att reta sig på varandra blir de vänner och börjar lita på varandra. Vänskapet ökar så småningom och vi får erfara många plotvridningar som visar hur de två är ett perfekt duo.

Tyvärr ju mer de gräver i saken desto farligare det blir. Snart visar det sig att de två hamnar i livsfara. Det enda som kvarstår är deras tro på varandra och erfarenhet som de samlat genom åren som poliser. Hela boken är avslutad med finaste miljöbeskrivningar och överraskande skämtar som får en att älska huvudkaraktärerna i Döden går på visning ljudbok gratis.

Med Döden går på visning visar författarna att det fortfarande finns rum för ovanliga böcker i deckargenre. Det är många som letar efter originella ideer och handlingar som Döden går på visning ljudbok förser lyssnare hela vägen ut. Vill man få smaka på en fin deckare, borde man får lyssna på Döden går på visning ljudbok gratis.

Om författaren: Anders de la Motte och Måns Nilsson

Anders de la Motte och Måns Nilsson är författarparet som står bakom boken Döden går på visning. Tillsammans samarbetar de på den nybörjad serien Mordet på Österlen.

Måns Nilsson är en svensk författare föddes den 16 september 1977. I flera år har han arbetat som komiker. År 2021 bestämde han att publicera sin första deckare tillsammans med Anders de la Motte.

Anders de la Motte är en svensk författare som specialiserar sig i deckargenre. Han föddes den 19 juni 1971. Mellan 2010 och 2021 har han publicerat 10 böcker varav Döden går på visning blev en av de mest kända. För sina verk har han fått Svenska debutantpris 2010 och pris för Bästa svenska kriminalroman 2015.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk