reklamlänk

Djävulens advokat Ljudbok

4.3/5

Författare: Katarina Wennstam

ljudbok

Introduktion

Djävulens advokat är en underbar thriller skriven av Katarina Wennstam. Ljudboken är över 11 timmar lång, men det är svårt att märka eftersom tiden går otroligt snabbt medan lyssnandet. Själva upplevelsen kryddas till med röst av Alexandra Rapaport som lägger till stämningen till den utmärkta Djävulens advokat ljudbok gratis.

Trots att Djävulens advokat är den elfte boken i serien Justitia, dess kvalitet är obestridlig. Man kan klart se att Katarina har bestämt att varje ny bok ur hennes penna ska vara bättre än den förra. Alla handlingar, beskrivningar och hela omgivningen som författaren skapar i Djävulens advokat ljudbok verkar vara perfekt genomtänkt. Det gör att man kan lätt glömma om verkligheten när man lyssnar på ljudboken.

Djävulens advokat: Handling

Djävulens advokat är en ganska stark och dramatisk thriller som håller lyssnare i spänning redan från de första minuterna. Snabba action mixad med otroliga beskrivningar och intressanta plotvridninigar skapar en explosiv blandning. Katarina har sett till att Djävulens advokat ljudbok gratis ska införa lika många emotioner som de föregående böckerna i serien Justitia.

Det viktiga man måste påminna i början är att Djävulens advokat är den elfte boken i serien. Det gör att författaren slösar inte tid för onödiga inledningar eller beskrivningar av karaktärer eller handlingar som är självklara för de lyssnare som fick tag i de tidigare böckerna. Därför är det viktigt att få lyssna på de tidigare böckerna innan man hoppar i och lyssnar på Djävulens advokat ljudbok. Annars kan det vara lite svårt att hänga med vissa handlingarna.

Boken börjar på ett ganska starkt sätt. Vi får se en bild av ställe där massa blod finns överallt. Det finns dock ingen kropp eller ledtrådar som skulle peka på var den finns. Tyvärr Nora Ljungberg är försvunnen och det är mycket som tyder på att det är just hennes blod. Ju mer gräver polisen i fallet desto mer pekar på att en mördare från ett gammalt fall kan ha att göra med hennes Noras försvinnande.

Vem är den mördaren som inte dömdes för mord utan för brott mot griftefriden? Varför skulle han välja just Nora för att hämnas? Och varför är Charlotta Lugn och journalisten Jane Wester utsatta för livsfara i sin utredning? Dessa och flera frågor får man svar på medans lyssnande på Djävulens advokat ljudbok.

Om författaren: Katarina Wennstam

Katarina Wennstam är en svensk journalist och författare men också debattör, moderator och föreläsare. Hon har i flera år varit synlig i nöjesbranschen. Som journalist fokuserar hon på starka brott mot kvinnor sådana som våldtäkt eller övergrepp mot kvinnor. Hon arbetar aktivt för att öka samhällets medvetenhet i detta ämne.

Hon har i flera år varit en av de mest kända svenska författare. För sin bok, Flickan och skulden har Katarina till och med tilldelats Augustpriset. Sedan dess har hon regelbundet tilldelats flera viktiga priser och utmärkelser. Mellan 2002 och 2021 har hon skrivit över 18 böcker medan Djävulens advokat är den sista.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk