reklamlänk

Det som är dolt Ljudbok

3.6/5

Författare: Gytha Lodge

ljudbok

Introduktion

Gytha Lodge är författaren till den nya serien om Johan Sheen, Det som är dolt. Denna deckare formulerar på nytt vad en bra deckare betyder. Boken är fullspäckad med mysteri och intriger. På samma tid byggdes det upp flera cliffhangers som gör att man vill bara lyssna vidare oavsett vad.

Det som är dolt är författarens debutdeckare. Det är värt att nämna att boken har fått otroligt bra mottagen av kritiker och läsare. Action går snabbt och lugnar ner sig när det behövs. Själva utredningen som Johan Sheen driver väldigt intressant på många lager. Man kan känna att Gytha har mycket mer erfarenhet i skrivande än bara Det som är dolt.

Det som är dolt: Handling

Författaren av Det som är dolt ljudbok gratis tar oss på en intressant resa fullspäckad med intriger, lögner och svåra frågor som måste ställas för att hitta svar. Handlingen börjar år 1983 när tonårsgäng planerar att tälta i skogen. Gruppen består av några äldre och yngre tonåringar, med Aurora Jackson som är yngst av dem alla. Då för tiden är hon bara tretton år gammal. Hon får vara med eftersom hennes äldre syster också är på plats.

Tiden går som vanligt och inget konstigt händer. Nästa morgon inser gänget att en av de inte är med i lägret. Den yngsta tjejen, Aurora, är försvunnen och ingen vet vad som har hänt. Såklart polisen kallas på plats för att hjälpa till med sökandet, men hon hittas inte. Trots att så många människor är engagerade finns det inga ledtrådar som skulle kunna tyda på var hon är eller vart hon har gått.

Tyvärr är hon försvunnen för gott och polisen ger upp. Det är dock inte slut. Snart trettio år sedan hittas kroppen mitt i skogen. Allt tyder på att det är den försvunna Aurora. Jonah Sheen som då för tiden var bara lite äldre än ungdomarna får i uppdrag att utreda fallet. Ju mer han gräver desto mer fakta inte stämmer och han börjar bli säker på att någon av dem i gänget ljuger.

Kommer han att hitta den ansvarige för mordet? Vad som har egentligen hänt i lägret? Dessa och flera svar kan man hitta i Det som är dolt ljudbok gratis .

Det som är dolt ljudbok är en spännande deckare som håller lyssnare i spänning och fryser blodet i ådrorna. Om man gillar klassikerna i deckargenre, då är Det som är dolt ett förslag som man inte får missa.

Om författaren: Gytha Lodge

Gytha Lodge är en brittisk författare, manusförfattare. Hon är mest känd av sin framgångsrika och intressant deckarserie om Johan Sheen. Hon har fått examen i kreativt skrivande i Förenade arabemiraten. För sin engagemang och talang har hon fått två stora pris: Yeovil literary pris och Arts’ Council England fiction pris.

Nu för tiden ligger hennes Det som är dolt på bästsäljarlistor i hela världen. Hennes ungdomsböcker har fått topp tio plats i själva Sunday Times. Hon delar av sig med sina berättelser på Wattpad där hon samlade över 7 miljoner människor som fick läsa hennes verk.

I sin karriär hade hon haft några olika jobb. Hon hade varit manusförfattare för teater i över sju år för sedan arbeta som marketing manager.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk