reklamlänk

Det lilla franska pensionatet Ljudbok

3.8/5

Författare: Helen Pollard

ljudbok

Introduktion

Det lilla franska pensionatet är en vacker historia skriven av Helen Pollard. Ljudboken är uppläst av den fantastiska Katharina Cohen. Hennes röst inte bara passar perfekt till boken men får man att föreställa sig de pågående situationer utan det minsta problem. Katharina vet precis vilka som delar är väldigt viktiga och ska understrykas.

I Det lilla franska pensionatet ljudbok gratis finns det allt som man kan förvänta sig av en feelgood roman. Romanser, intriger, roliga plotvridningar och otroligt färgrika och intressanta karaktärer får en att fördjupa sig i världen skapade av Helen.

Helen har talang att bygga upp intressanta historier som verkar självklara i början. Det ovanliga är att hennes böcker överraskar lyssnare gång på gång som gör att ma inte kan ta sig ifrån lyssnandet till själva slutet.

Det lilla franska pensionatet: Handling

I Det lilla franska pensionatet ljudbok gratis berättar Helen Pollard om Emmy. Hon är en vanlig kvinna som ser fram emot sin efterlängtade semester. Tillsammans med sin pojkvän Nathan bokade de ett rum på pensionat La Cour des Roses.

Allt verkar vara perfekt, inget kan förstöra sådana fantastiska planer för de två – eller? Tyvärr livet hade andra planer och det visades att pojkvännen valde en annan kvinna att tillbringa semestern med. Det fick Emma att tvivla på sig själv. Sveket gjorde stor ont medan pojkvännen inte ens tänkte att skämmas för vad han gjorde.

Lyckligtvis det onda kommer att balanseras med det goda om bara Emmy kommer att ge öde en chans. Snart visar det sig att pensionatets ägare Rupert är också en make till Gloria som Emmys pojkvän sven henne med.

De saker som kommer att hända i pensionatet kommer att förändra Emmys liv. Hon kommer att förstå vad som är viktigt för henne i livet. Trots att hon älskade Nathan, börjar hon förstå att man alltid ska ge ödet en annan chans att fixa till saker som blev förstörda.

Så snart hennes känslor börjar få henne att tvivla på sig själv behöver hon fatta ett viktigt beslut. Kommer hon att stanna i Frankrike och hjälpa med pensionatet under Glorias frånvaro? Vad är det som ska hända i pensionatet? Kommer hon att förstå vad hon egentligen söker i livet? Dessa och flera frågor kommer att besvaras i Det lilla franska pensionatet ljudbok.

Det fantastiska med boken är att man får förstå alla känslor som huvudkaraktärer upplever. Helen visste precis vad som lyssnare behöver för att kunna relatera till Emmy och beskriver hennes känslor väldigt noggrant utan att hoppa över detaljer. Det gör Det lilla franska pensionatet väldigt realistisk.

Om författaren: Helen Pollard

Helen Pollard är författare bakom Det lilla franska pensionatet. I sin bibliografi har hon samlat några vackra romaner. Hennes stil och fantastiska talang gör att hennes böcker tar lyssnare på en resa till hennes egen värld.

Hennes Feel-good romaner med romans och humör gör att man utan problem glömma om verkligheten. Hennes skrivstil gör att man inte behöver leta efter detaljer för att kunna föreställa sig de pågående handlingar. Precis som i hennes andra böcker också här i Det lilla franska pensionatet lyckades Helen hitta en perfekt balans mellan action och beskrivningar.

Allt det gör Helen till en utmärk författare. Inget konstigt att popularitet av hennes böcker ökar och de kan ses här och där på bästsäljarlistor, precis som Det lilla franska pensionatet.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk