reklamlänk

Det hänger en ängel ensam i skogen Ljudbok

4.2/5

Författare: Samuel Bjørk

ljudbok

Introduktion

Det hänger en ängel ensam i skogen är en kriminalroman skriven av en känd författare, Samuel Bjørk. Boken är den första delen i serien om Mia Krüger och Holger Munch som utreder ovanliga morden.

Den har blivit en internationell succé. Själva Det hänger en ängel ensam i skogen har sålts i över 21 länder och fått många stora pris. En av de viktigaste är Bokhandlerprisen 2013 som den var nominerad till i Norge. Den fantastiska Det hänger en ängel ensam i skogen var publicerad under Bonnier Pocket förlag och översatt till svenska från norska av Per Olaisen.

De efterkommande delarna i serien är Ugglan dödar bara om natten och Pojken i snön publicerade respektive 2017 och 2019. Alla böcker i serien får fantastiska recensioner från både kritiker och vanliga läsare. Ljudbokens uppläsare Angela Kovacs har visat sin erfarenhet och klarat att understryka bokens allvarliga ämne på ett spännande sätt.

Det hänger en ängel ensam i skogen: Handling

Eftersom Det hänger en ängel ensam i skogen är den första boken i serien, dess stora del består av karaktärs inledning och beskrivning av deras förflutna. Det är dock gjort på ett riktigt intressant och engagerande sätt så att man nästan glömmer om verkligheten.

Från första minuten kan vi se hur författaren bygger upp historien som vi kommer att utreda tillsammans med huvudkaraktärerna Mia Krüger och Holger Munch. Vi får följa Mia och se att hon har lämnat polisen och flyttat till en liten ö. Hennes kollega, Holger Munch hälsar på henne för att övertyga henne att återvända till polisen.

Holger Munch ber om Mias hjälp eftersom han har fått ett skrämmande och väldigt krävande fall. Mia är Holgers sista hopp då det inte finns någon mer större erfarenhet, talang och vilja att hitta de som ansvarar för morden i området.

Den här gången i Det hänger en ängel ensam i skogen ljudbok gratis hittades det en liten flicka livlös hängande mitt i skogen. Tillsammans avslöjar de fakta som pekar på att mördaren kan försöka hitta nya offer. Steg för steg hittar de nya information. Kommer de att hinna att hitta den ansvariga för mordet? Vem är det som dödade den lilla oskyldiga flickan? Låt oss lyssna på Det hänger en ängel ensam i skogen ljudbok gratis och få svar från Mia och Holger.

Denna bok visar en klassisk utredning och efterforskningar från ett helt nytt perspektiv. Lyssnaren får fördjupa sig i huvudhandlingen i Det hänger en ängel ensam i skogen ljudbok utan det minsta problem och de livliga, bildliga beskrivningarna gör det lättare att föreställa sig de pågående handlingarna.

Om författaren: Samuel Bjørk

Samuel Bjørk eller rättare sagt Frode Sander Øien som använde sig av pseudonymet är väldigt känd norsk författare och musiker. Det hänger en ängel ensam i skogen är den första boken som han utgav under denna pseudonym och han fortfarande använder sig av det i dess efterkommande delarna.

Dagligen spelar han i bandet I Love Wynona, men har spelat in några albumen tillsammans med Sanderfinger, The Hærmætti Tysland Band och Olsen. Förutom de fastställda band har han till och med spelat in några låtar med över 10 fristående artister och program genom åren.

Hans bibliografi består nu av fem böcker, varav tre av dem tillhör den berömda serien som Det hänger en ängel ensam i skogen påbörjade 2013. De efterkommande böckerna i serien om Mia Krüger och Holger Munch heter respektive Ugglan dödar bara om natten och Pojken i snön.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk