reklamlänk

Det första skottet, det sista steget Ljudbok

4.1/5

Författare: Christian Unge

ljudbok

Introduktion

Det första skottet, det sista steget är en underbar bladvändare skriven av Christian Unge. Den är också den tredje delen i den fantastiska serien Tekla. Trots att Det första skottet, det sista steget är fortsättning på serien men det gör bara att alla de vändningar i handlingen och spännande händelser väcker ännu flera emotioner.

Uppläsaren i Det första skottet, det sista steget ljudbok gratis är Gunilla Leining som med sin underbar röst fick läsa upp flera populära ljudböcker. De som tycker om att lyssna på ljudböcker ska få lyssna på hennes inläsning inte bara i Det första skottet, det sista steget ljudbok men också i sådana utmärkta ljudböcker som serien om de sju systrarna, Broder Jakob, Pappas Pojke, Obscuritas eller Rotvälta och mer.

Det första skottet, det sista steget: Handling

Det första skottet, det sista steget skriven av Christian Unge är en deckare som stannar med lyssnaren för alltid. Djuphet i historien, vändningar i handlingen och den pågående spänningen får man att lyssna på Det första skottet, det sista steget ljudbok med vidöppna ögon.

Eftersom Det första skottet, det sista steget ljudbok gratis är den tredje boken i serien Tekla slösar Christian ingen tid för onödiga beskrivningar eller inledningen. Istället blir vi kastade mitt i action som får lyssnarna att glömma om verkligheten sedan de första minuter.

Såklart när tiden går får vi så småningom veta om vad som hände mellan Det första skottet, det sista steget och dess föregångare Ett litet korn av sanning. Lyckligtvis görs det på ett väldigt smidigt sätt så att försenad inledning är svår att märka.

Huvudhandlingen i Det första skottet, det sista steget ljudbok kretsar runt en skjutning mitt i Stockholm som orsakar att två personer nästan dör. De svävar mellan liv och död och Det första skottet, det sista steget visar hur Tekla Berg, huvudkaraktären, kämpar för deras liv.

Snart visar det sig att Tekla ännu en gång ska ha mer än vanliga läkare att säga i utredningen som polisen leder. Hon ska undersöka fallet lite djupare och svara på några viktiga frågor. Samtidigt strävar Tekla med sina egna problem. Hennes mor avkom och hennes hus ska säljas på exekutiv auktion. Det är hennes sista chans att besöka Dalarna och få svar och ledtrådar på några hemligheter ur hennes förflutna.

Klarar Tekla att svara vem som är på det gåtfulla fotografi som modern efterlämnade? Vad är det som orsakade skjutningen i Stockholm? Och kommer de två drabbade männen att överleva trots allvarliga skador? Det första skottet, det sista steget kommer att svara på alla dessa frågor.

Om författaren: Christian Unge

Christian Unge föddes den 13 april 1972 och är en svensk överläkare, podcastare och forskare. Förutom det är han också författare med sådana fantastiska böcker som Turkanarapporten, Kongospår, Går genom vatten, går genom eld eller Det första skottet, det sista steget.

En av hans mest populära böcker är hans självbiografi skriven i medicinsk stil där han delar av sig med sina tankar kring hela sjukvårdens system i Sverige.

I Christians böcker kan man klart se att han använder sig av sin kunskap om medicin. Allt som gäller allmänmedicin med enkla ord håller sig ihop som gör hans böcker väldigt autentiska. En av serierna som är starkt baserat på medicin är Tekla där huvudkaraktären är läkaren. Det är just Det första skottet, det sista steget ljudbok som är den tredje boken i serien.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk