reklamlänk

Det enda jag vill är att leva Ljudbok

4.2/5

Författare: Birgitta Bergin

ljudbok

Introduktion

Det enda jag vill är att leva är en riktig klassiker bland feelgood romaner. Birgitta Bergin som är bokens författare har sett till att leverera en toppklass roman. Ännu en gång har hon bevisat att hennes stil och talang är inte bara utmärkta men att kvalitet av hennes böcker är lika stor hela tiden.

Den gripande historien som berättas i Det enda jag vill är att leva ljudbok är uppläst av en av de bästa svenska uppläsare, Anna Maria Käll. Uppläsaren har flera böcker på sitt konto och hennes röst passar perfekt till böcker i Feelgood genre som hon själv tycker om. Det gör att uppläsaren kan utan det minsta problem överföra positiva känslor på sina lyssnare.

Det enda jag vill är att leva: Handling

Det enda jag vill är att leva är en ensamstående Feelgood roman. Boken berättar en oförglömlig historia av Linnea Ingrid Wilhelmina och Nike. Den magiska samband de hade utvecklat mellan sig i de svåra tider de lever i är en av de vackraste som finns. Deras relation är baserat på riktiga känslor och den äkta vänskapen som alla människor skulle drömma om.

Redan efter första meningarna i Det enda jag vill är att leva ljudbok vet man att den kommer att vara med enkla ord beroendeframkallande. Man kan sträcklyssna på boken inom bara en dag då mängden detaljerade beskrivningar, intressanta vändningar och cliffhangern som byggs är världens toppklass.

När man tänker på känslor som huvudkaraktärerna visar i Det enda jag vill är att leva ljudbok gratis blir man varm i kroppen. Inte ofta får man stöta på lika positiva, gripande och tänkvärda berättelsen som Det enda jag vill är att leva ljudbok gratis.

Boken klarar att väcka många tankar och visar pandemin och isoleringen från ett helt annat håll. Under den romantiska fasaden ser vi också en riktig skildring av vardag som för flera människor är verklighet.

Alla de intriger, hemligheter, men också kärlek, sorg och oväntade vändningar gör Det enda jag vill är att leva ljudbok till en bok som inte kan missas. Vad mer författaren har sett till att den ska lyssnas flera gånger om tack vare detaljnivå i boken.

Trots att man kan utan det minsta problem hänga med handlingen utan att vara extra fokuserad, kan man märka flera intressanta detaljer när man lyssnar på Det enda jag vill är att leva flera gånger. Den är värd att rekommendera.

Om författaren: Birgitta Bergin

Eva Birgitta Bergin är en svensk författare föddes den 12 juni 1962. Hennes favoritgenre är feelgood som kan ses klart när man ser på hennes bibliografi. Författarens debutbok heter Tre veckor och publicerades 2012. Sedan dess har hon släppt ytterligare 9 böcker mellan 2013 och 2019.

År 2021 är hon tillbaka med en ny roman, Det enda jag vill är att leva. Boken blir lika stor succe som hennes tidigare verk. Några av hennes andra populära böcker är Något du inte vet att jag vet eller Som ett brev på posten. Om man gillar fantastiska feelgood romaner är utan tvekan Birgittas böcker värda att rekommendera.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk