reklamlänk

Depphjärnan Ljudbok

4.5/5

Författare: Anders Hansen

ljudbok

Introduktion

Depphjärnan: Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra? är skriven av Anders Hansen som är också bokens uppläsare. Det är ett väldigt lärorikt verk som förklarar på ett lättillgängligt sätt vad det egentligen betyder att vara lycklig och varför mår man sig bra trots att det verkar att man ska vara lycklig.

I Depphjärnan får vi se massa exempel och tips som kan snabbt användas i lyssnarens egen vardag. Mängden detaljerade fakta, beskrivningar och värdefulla råd gör Depphjärnan ljudbok gratis till en bok som inte får missas. Så snart man börjar lyssna om vissa symptomer får man förstå att alla kan lära sig något användbart från Depphjärnan.

Depphjärnan: Handling

Depphjärnan är en bok om personlig utveckling med flera lärorika och användbara tips för lyssnare. Anders Hansen har samlat under flera år av sitt arbete massa viktiga fakta och tankar som han delar av sig i sitt fantastiska verk. Boken förnärmar till lyssnare varför är det viktigt att leva ett hälsosamt liv samt vad man kan göra för att förstå sig själv bättre.

I Depphjärnan ljudbok förklarar författaren på ett lättillgängligt sätt vad det betyder att leva hälsosamt och vilka som svårigheter man kan stöta på när man försöker vara lycklig. Lite senare förklarar Anders vilka som psykiska tillstånd kan leda till depressioner och andra psykiska problem.

Det som uppskattas särskilt mycket är att Anders använder sig av exempel från sin egen karriär. De flesta exemplar visar att man kan vara lycklig utan att anstränga sig särskilt mycket. Väldigt ofta har man allt som krävs för att trivas i livet, men man väljer själv att känna sig deprimerad psykiskt dåligt.

Med alla råd och tips som finns i Depphjärnan ljudbok kan man utan de minsta problem börja leva ett underhållande och fint liv. Det man ska komma ihåg med är att vissa känslor och tillstånd som man hamna i kommer ifrån urminnes tider då människoliv berodde på något annat än det är nu. I de gamla tiderna det viktigaste var att kunna hitta mat och dryck. Nu ser vardagsliv helt annorlunda ut.

Därför att verkligheten har förändrats mycket snabbare än människokropp kunde, får man ofta sakna känsla av uppfyllelse. Anders försöker understryka det på flera sätt och vis i Depphjärnan ljudbok gratis. Tack vare Depphjärnan ljudbok kan flera tusen människor leva ett lyckligare liv.

Om författaren: Anders Hansen

Anders Hansen föddes den 24 januari 1974 i Stockholm. Han är en svensk läkare och psykologer men är också inblandad i nöjesbranschen som författare och programledare. Efter flera års erfarenhet började han skriva böcker om självutveckling med stark psykologisk bakgrund. Han deltar i flera populärvetenskapliga program där han ofta diskuterar människohjärnan.

Hittills har Anders publicerat flera populärvetenskapliga böcker. Några av de viktigaste är Depphjärnan : Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?, Hjärnstark: hur motion och träning stärker din hjärna och Fördel ADHD : var på skalan ligger du?

Författaren ofta fokuserar på hjärnan och självutveckling för att understryka hur viktigt det är att känna sig friskt psykiskt. Han visar vad som ska göras för att upprätthålla sin psykiska hälsa på en bra nivå.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk