reklamlänk

Den tunna röda linjen Ljudbok

3.9/5

Författare: Lotta Lundh

ljudbok

Introduktion

Den tunna röda linjen är en utmärk deckare, efterträdare av Blicken inifrån mörkret och fortsättning på den fantastiska serien Cold case Karlstad. Författaren bakom Den tunna röda linjen ljudbok gratis är ingen annan än Lotta Lundh som på nytt definierar vad en bra kriminalroman egentligen betyder. Efter den otroligt stora succe av Blicken inifrån mörkret återkommer hon med ännu bättre Den tunna röda linjen.

Uppläsaren i Den tunna röda linjen ljudbok gratis är Fredde Granberg precis som i den första boken i serien. Hans röst med enkla ord kompletterar Den tunna röda linjen ljudbok så att man glömmer om verkligheten efter bara några minuter av lyssnandet.

Den tunna röda linjen: Handling

Eftersom Den tunna röda linjen är fortsättning på serien Cold case Karlstad slösar Lotta Lundh ingen tid för onödiga inledningen. Hon bara förklarar vad som hände mellan böckerna för att sedan snabba på tempot i berättelsen och få lyssnarna att falla sig i lyssnandet helt och hållet. Boken är så fängslande att trots dess nästan 11 timmar i längden är det inget konstigt att få sträcklyssna på helheten.

Så snart man börjar lyssna på Den tunna röda linjen ljudbok får man känna att boken är starkt baserat på stämningen från den första boken. Ännu en gång får vi återkomma till Karlstad och få följa Cold case-gruppen som i Den tunna röda linjen kommer att stå emot större och svårare utmaningar.

Huvudhandlingen i Den tunna röda linjen ljudbok är stark och fängslande. Samtidigt är den lite drastisk och hela utredningen är fullspäckad av starka bilder som Cold case gruppen ska stöta på. Den här gången är de ute efter en mördare som trodde sig ha kommit undan. Det är dock upp till poliserna att bevisa mördaren och alla omkring att ingen kan komma undan rättvisan.

Den tunna röda linjen säkrar massa spännande vändningar i handlingen. De som tycker om riktiga bladvändare kommer att älska den här intensiva romanen som överraskar lyssnarna till själva slutet. Utan tvekan är den fantastiska cliffhangern en av de starkaste och bästa delar av Den tunna röda linjen som bygger på spänningen för att sedan explodera till slutet och få lyssnarna att lyssna på Den tunna röda linjen med vidöppna ögon.

Om författaren: Lotta Lundh

Lotta Lundh är en svensk författare föddes 1972 i Sunne. Hennes författarkarriär började när hon släppte sin debutroman år 2018 under Tallberg förlag. En av hennes mest ikoniska och framgångsrika deckarserien handlar om Erik Ljung och påbörjade med boken Familjen. Sedan började hon experimentera och det var då den utmärkta serien Cold case Karlstad påbörjade med boken Blicken inifrån mörkret.

Den magiska talangen, oförglömliga beskrivningar och unika stil som Lotta visar i sina böcker är världens toppklass. De deckare som kommer ur hennes penna väcker stora känslor och håller i spänning hela vägen från första till sista minut. Om man tycker om kriminalromaner med fräscha ideer är utan tvekan Lottas böcker ett val som man inte får missa.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk