reklamlänk

Den svarta dolken Ljudbok

4/5

Författare: Veronica Sjöstrand

ljudbok

Introduktion

Den svarta dolken är en spännande deckare och den första boken i serien Rodins Auktionshus. Dess författare är Veronica Sjöstrand som man kan känna igen från sådana fantastiska verk som Vredesmod, Arvsynd eller Den gråtande violinisten.

Utan tvekan är Den svarta dolken ljudbok värt att rekommendera. Uppläsaren i Den svarta dolken är ingen annan en Anna Maria Käll vems röst är med enkla ord utestående. Det sättet hon läser boken och hennes fantastiska talang bara lägger till spänning till den redan emotionella handlingen.

Så snart man börjar att lyssna på Den svarta dolken ljudbok är det väldigt svårt att ta sig ifrån lyssnandet. Alla de pågående handlingarna, intressanta vändningar och underhållande karaktärer som verkar finna på riktigt gör att Den svarta dolken är en underbar deckare.

Den svarta dolken: Handling

Den svarta dolken är den första boken i serien, men det brukar betyda att författarna ser till att alla detaljer ska stämmas över. Och det kan klart ses i Den svarta dolken där inte bara detaljer spelar ihop men också alla handlingar och karaktärer håller ihop hela vägen från första till sista minut av ljudboken.

Man kan tycka om hur detaljerad Den svarta dolken ljudbok gratis är medan behåller snabba tempo och flera intressanta plotvridningar. Tack vare Veronicas erfarenhet och talang klarade hon att skapa den perfekta balansen mellan beskrivningar och action. Allt det gör att man kan utan det minsta problem att föreställa sig de pågående handlingarna.

Och man ska lägga till att det finns flera saker man ska ha att föreställa sig. Den är otroligt engagerande och spännande berättelse fullspäckad med finaste, djupa och levande karaktärer. Alla konversationer och reaktioner i Den svarta dolken verkar så äkta att man skulle nästan tänka sig att den är baserat på fakta.

Huvudhandlingen i Den svarta dolken kretsar runt Stella Rodin som är arvtagerska till Rodins auktionshus. Hennes historia är väldigt intressant då hon är redan etablerad expert i Edinburgh, men hon tvingas återkomma till Stockholm. För att lägga till krydda, hennes far ligger i koma och flera rasistiska mord skakar om staden.

Vad är det som orsakade att Stella var tvungen att återkomma till staden? Vad som hände med Stellas far som ligger i koma? Och vad betyder alla de konstiga saker som händer i bakgrunden? Svaren finns i Den svarta dolken ljudbok gratis. Om man gillar underhållande, men också spännande deckare, är utan tvekan Den svarta dolken ljudbok ett oerhört fint förslag.

Om författaren: Veronica Sjöstrand

Veronica Sjöstrand är en väldigt erfaren och framgångsrik författare med flera år erfarenhet i skrivande. Hennes fantastiska verk ofta föreslås av den svenska deckarakademin som understryker att hon är en av de mest skickliga svenska deckarförfattare.

Hennes förra namn var von Schenck och hon föddes den 4 januari 1971. Nu för tiden bor hon i Solna. I sin karriär har hon skrivit flera fantastiska böcker sådana som Kretsen, Den siste tsarens hemlighet eller Kapten Fiennes skatt.

Nu återkommer hon med den underbara romanen Den svarta dolken som Veronica samarbetar under Bonnier-förlaget Romanus & Selling. Hennes talang och skrivstil gör henne till en av de bästa svenska deckarförfattare någonsin.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk