reklamlänk

Den saknade systern Ljudbok

4.3/5

Författare: Lucinda Riley

ljudbok

Introduktion

Den saknade systern är den sjunde och avslutande delen i succéserien skriven av Lucinda Riley. Den är en efterlängtad bok som handlar om den sjunde av D”Aplièse adoptivsystrarna.

Systrarna D”Aplièse var alla adopterade av multimiljonär Pa Salt. De visste inte vad de kommer ifrån tills han död och lämnade gåtfulla ledtrådar som ska hjälpa dem att hitta sina ursprung. Varenda syster försöker steg för steg upptäcka sin förflutna.

Det är dock en syster som sällan nämns genom serien, och det är den systern som hela Den saknade systern ljudbok gratis handlar om. Det är denna del som svarar på de mest intressanta frågor som ljudbok lyssnare försökte hitta svar på sedan den första boken var publicerad. Kärlek, styrka och otroliga plot vridningar är bara en del av vad Den saknade systern består av.

Den saknade systern: Handling

Den saknade systern ljudbok är ett absolut måste för som gillar Lucinda Rileys bokserien om de sju systrarna. Bokens huvudhandlingen handlar om den sista, hittills okända systern som vi äntligen får veta lite mer om. Det har gått seks långa böcker tills man äntligen får svar på vem hon är och vilket ursprung hon har. Men lyckligtvis kommer Den saknade systern svara på alla frågor som vi ställde oss förut.

Lucinda Riley i Den saknade systern ljudbok tar oss på en otrolig resa genom D”Aplièse familjen. De seks systrarna börjar söka över hela världen för att hitta den ena förlorade systern med en ledtråd från Pa Salt. Det är en bild av en stjärnformad smaragdring. I sin resa kommer de att besöka många underbara och vackra länder. Det är bland annat Irland, Frankrike, England och Nya Zeeland som nämns.

Serien om de sju systrarna är ett underbart blandning av historisk roman och skönlitteratur som gör att det inte går att sluta lyssna på ljudboken till dess sista minut. Handlingen är gripande och så beroendeframkallande att man lyssnar på den med vidöppna ögon och nästan tänker skynda på uppläsaren.

Sakta men säkert avslöjas det en av de mest hemlighetsfulla gåtor som systrarna hade framför sig någonsin. Det är en historia fullspäckad med kärlek, styrka och svek. Den saknade systern är ett förslag som inte går att missa, en vacker histori med själv vackrare och färgrika karaktärer. Så fort man börjar lyssna på ljudboken kan man inte lägga den ifrån sig på en enda sekund. Det är en slags roman som förblir i minnet för alltid.

Om författaren: Lucinda Riley

Lucinda Riley var en brittisk författare. Hon var född 1966 och död juni 2021 snart efter att hon släppte en av sina mest förväntade och toppsäljande böcker, Den saknade systern från serien om de sju systrarna.

Hennes debutroman var Lovers and Players som hon publicerade när hon var bara 24 år gammal. Den boken som ledde henne till popularitet var The Orchid House som såldes hittills i två miljoner exemplar.

Nu för tiden varenda av böcker om de sju systrarna med Den saknade systern i framkant ligger på de flesta bästsäljarlistor över hela världen. Lucindas böcker har översatts till över 30 språk och publicerades i över 38 länder med över 30 miljoner exemplar som gjorde henne till en av världens mest populära författare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk