reklamlänk

Den gråtande violinisten Ljudbok

4.1/5

Författare: Veronica Sjöstrand

ljudbok

Introduktion

Den gråtande violinisten är skriven av Veronica Sjöstrand samt den andra delen av hennes bokserie Rodins auktionshus. I bokserien får läsaren följa Stella Rodin som är en av världens främsta experter inom konst som dessutom älskar vintageklänningar, vänskap och mysterier, svårlösta sådana. Den gråtande violinisten ljudbok handlar om mordet på den berömda och hyllade violinisten Angela Yin och försvinnandet av hennes syster Sophie.

Samtidigt som Stella Rodin kampas med utmaningar i sitt personliga liv blir hon inkopplad i utredningen av mordet. Den gråtande violinisten ljudbok gratis läses upp av Ann Maria Käll. Ljudbokens längd är 9 timmar och 21 minuter lång.

Den gråtande violinisten: Handling

Andra delen av den framgångsrika bokserien Rodins auktionshus, Den gråtande violinisten ljudbok, handlar om Stella Rodin. Rodin är en av världens främsta konstexperter som älskar svårlösta brott. På grund av hennes expertis kallas hon ofta in av polisen eller försäkringsbolag om det är inblandat konst i fallet.

Den gråtande violinisten ljudbok gratis beskriver hur Stella Rodins pappa har avlidit efter en tid i koma. Rodins auktionshus är nu i Stellas händer men när chockerande familjehemligheter kommer upp till ytan utbryter kaos i familjens hem i Stockholm.

Stella, som numera motvilligt, leder familjens anrika auktionshus blir plötsligt kallad till Paris av försäkringsbolaget som utreder ett brott.

Den gråtande violinisten ljudbok beskriver hur den mycket talangfulla och världskända violinisten Angela Yin blivit mördad i sitt hem. Det brutala mordet skedde i samband med ett inbrott. I samband med inbrottet försvann även Angelas syster Sophie. Man har inte hittat några spår av henne.

I samband med inbrottet hittas Angelas ovärderliga stradivarius sönderslagen. Av det mycket värdefulla instrumentet finns bara småbitar kvar. Polisen i Paris sätter naturligtvis in alla resurser de har för att utreda var Sophie är och vem som ligger bakom mordet, instrumentets förstörelse och inbrottet. Tiden är knapp, man befarar att Sophie kanske inte mer är i livet.

Stellas uppgift blir att utreda brottet åt försäkringsbolaget och det tar inte länge innan hon inser att allt inte är vad det verkar. Det ligger någonting annat bakom det förskräckliga brottet. Den gråtande violinisten är en spännande berättelse som utspelar sig i den rika överklassen.

Om författaren: Veronica Sjöstrand

Veronica Sjöstrand föddes år 1971, hon är författare samt hedersledamot i Svenska Deckarakademin. Hon debuterade som författare år 2008 med boken Änglalik. Boken var den första i bokserien om Althea Molin och hennes arbete som gärningsmannaprofilerare.  Sjöstrand har utkommit med 10 romaner, varav tre är ungdomsböcker, under sin aktiva tid som författare. Hennes nya bokserie Rodins auktionshuset är en spänningsserie om konstexperten Salla Rodin. Sjöstrand bor med sin familj i Solna.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk