reklamlänk

Den döde ryssen Ljudbok

3.9/5

Författare: Nis Jakob

ljudbok

Introduktion

Den döde ryssen är en fascinerande och underhållande deckare skriven av Nis Jakob. Ljudboken är över tolv och halv timme lång. Det kan dock bara vara bokens fördel då Fredde Granberg ser till att lyssnare ska njuta av lyssning.

Med Den döde ryssen ljudbok gratis påbörjade Nis serien om Andreas Wolf, en före detta elitsoldat och polis som har precis förlorat sitt jobb. Handlingen i Den döde ryssen ljudbok är så unik och beroendeframkallande att det inte går att jämföras med någon annan deckare.

Så snart man börjar lyssna på Den döde ryssen ljudbok gratis, kan man uppskatta tempot, driv och vändningar i handlingen. Hela vägen från första till sista minut får man sitta med vidöppna ögon och vänta på vad som kommer näst.

Den döde ryssen: Handling

I Den döde ryssen kan lyssnare erfara hela spektrum av vad som en god deckare består av. Det finns massa snabb action, intressanta vändningar och djupa karaktärer. Allt det kryddas till med flera detaljerade beskrivningar och en oförglömlig cliffhanger. Med massa fördelar finns det bara en sak som kan anses vara en nackdel, en hel del brutala scener och våld som var ett måste för att skapa den perfekta stämningen.

Alla de snabba kapitel, spännande handlingar och fina, realistiska karaktärer får lyssnare att fördjupa sig i världen uppbyggt av Nis Jakob på en gång. Den enda frågan som finns kvar när man har lyssnat färdigt är när som kommer den nästa delen av boken publiceras.

Huvudhandlingen i Den döde ryssen ljudbok påbörjas ganska sent eftersom Nis inledde huvudkaraktärerna ordentligt. Författaren har klarat att hitta den perfekta balansen mellan action och beskrivningar.

Hela historien kretsar runt Andreas Wolf, en före detta elitsoldat. Efter att ha arbetat som soldat fick han jobbet som polis. Vi lär känna honom under en svår period då han förlorar jobbet som polis efter en blodig skottlossning och flera annorlunda incidenter som han hade deltagit i.

Tack vare sin erfarenheter har han fått en möjlighet att ta sig an ett välbetalt uppdrag av ett hemligt sällskap. Sällskapet opererar i hela världen och har en bara en mission- att skapa en bättre värld. Det gör de dock med metoder som ibland kan anses vara olagliga.

Den döde ryssen är ett spännande förslag för alla som gillar goda deckare. Boken är realistisk och får lyssnare att glömma om verkligheten. Utan tvekan är Den döde ryssen en deckare att rekommendera.

Om författaren: Nis Jakob

Nis Jakob är en dansk deckarförfattare föddes 1961 i Albertslund. Författaren har bestämd sig att bli författare när han var bara tio år och sedan dess utvecklade sina språkkunskaper för att uppnå sitt mål. Genom åren hade han fått flera olika jobb som barnboksillustratör, karikatyrtecknare eller regissör.

Han har i flera år varit en av de mest populära danska författare. Snart efter sin debutbok publicerad 1999 har han hamnat på Danmarks viktigaste bästsäljarlistor. Nis har en unik stil som låter honom leverera underhållande, fängslande och tankeväckande deckare regelbundet. Trots att flera år har gått sedan publicering av den första boken, hans talang låter honom att hålla den högsta kvalitet utan det minsta problem. Det bekräftas med den fantastiska Den döde ryssen ljudbok.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk