reklamlänk

Den barmhärtige samariten Ljudbok

4.2/5

Författare: Rolf Börjlind & Cilla Börjlind

ljudbok

Introduktion

Den barmhärtige samariten är en deckare skriven av författarparet Rolf Börjlind och Cilla Börjlind. Tillsammans skapar de ett duo vems böcker klarar sig otroligt bra på det svenska marknadet. Med det perfekta exemplet av Den barmhärtige samariten ljudbok kan man förstå att de två har en stil och talang som är svårt att jämföra med andra deckarförfattare.

Både i Den barmhärtige samariten och de tidigare böckerna i serien skapar de en oförglömlig stämning. Tillsammans med den jätteerfaren Katarina Ewerlöf som är bokens uppläsare bygger de en vacker, mystisk och helt enkelt genial histori. De engagerande och nästan beroendeframkallande handlingarna gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet tills man lyssnar klart till den sista minuten av Den barmhärtige samariten.

Den barmhärtige samariten: Handling

Trots att boken Den barmhärtige samariten är den sjunde boken i serien kan man se att författarna har sett till att göra boken till en toppklass. Man kan lätt känna hur engagerade de var i den utmärkta handlingen fullspäckad med intressanta vändningar, stora känslor, fantastiska beskrivningar och färgrika karaktärer.

Den barmhärtige samariten ljudbok är en deckare som håller man i spänning och nästan anfaller lyssnare med den snabba action. Man borde stanna fokuserat när man lyssnar på Den barmhärtige samariten ljudbok gratis då vissa handlingar går så snabbt att det kan ibland vara svårt att hänga med handlingen.

Trots dess ovanliga snabbhet har boken en underbar flyt i texten. Man kan utan det minsta problem glömma om verkligheten och fördjupa sig i världen skapade av de två författarna. Boken ska passa alla, både de som gillar deckare och de som inte lyssnar på deckare för ofta. Det är dock viktigt att påminna att Den barmhärtige samariten är den sjunde boken i serien. Därför är det viktigt att börja med bokens föregångare för att förstå handlingen och relationer.

Huvudhandlingen i Den barmhärtige samariten ljudbok kretsar runt ett konstigt försvinnandet av Olivia Rönning. Såklart blir det Lisa Hedqvist och Tom Stilton som får i uppdrag att hitta den försvunna kvinnan. Ju mer gräver de i fallet desto farligare det blir. Snart klarar de hitta några ledtrådar och en spår som pekar åt en enslig stuga.

Så snart det tar sig till stugan är den brand. Inne på stugan finns det en kvinnokropp, helt förkolnad som gör det svårt att identifiera offret. Är det Olivia som blev förkolnad i stugan? Vad som hände att hon försvann och vad som hände i stugan? Varför är polisernas liv utsatt för fara? Alla svar finns i Den barmhärtige samariten ljudbok gratis.

Om författaren: Rolf Börjlind och Cilla Börjlind

Rolf Börjlind och Cilla Börjlind skapar ett perfekt författarpar. Det vackra med de två är att de inte bara skriver böcker tillsammans men är gifta. Under flera år har de byggt upp serien om Tom Stilton och Olivia Rönning som gjorde de två populära i hela Sverige.

I sin bibliografi har de flera olika fantastiska böcker, men de allra mest populära är utan tvekan Den tredje rösten, Svart gryning och Sov du lilla videung. Författarna har också lyckats skriva flera olika verk utan varandra. En av de mest kända böcker som Rolf publicerade är Persona non grata. Cecilia är mer känd tack vare sina manus till filmer i serien Beck.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk