reklamlänk

De sju systrarna Ljudbok

4.3/5

Författare: Lucinda Riley

ljudbok

Introduktion

De sju systrarna är första boken i De sju systrarna serien skriven av Lucinda Riley. Berättelsen om de sju systrarna har förtrollat hela världen och gjorde författaren berömd.

Böcker i serien är baserade på att alla systrarna är adopterade av miljonär Pa Salt och ursprungligen kommer från olika kontinent. När han gick bort får de mystiska brev där det beskrivs några ledtrådar som ska förklara varenda av systrar var de kommer ifrån och avslöjar några hemligheter som de inte hade aning om.

Boken De sju systrarna är början av den framgångsrika och fängslande serien. Rileys romaner har sålts i över 20 miljoner exemplar världen över och har översatts till ungefär 40 språk. Varenda av böcker i serien har toppat många bästsäljarlistor, bland annat i New York Times och Sunday Times.

De sju systrarna: Handling

Huvudhandlingen i den första boken i serien, De sju systrarna ljudbok gratis handlar huvudsakligen om den första systern, Maia D Aplièse. När alla Maias systrar växte upp hon var den enda som stannade i det hennes fars vackra slottet Atlantis vid Genèvesjön. Efter att Pa Salt dog alla sex systrar samlade sig i sitt barndomshem för att ta farväl av fadern.

Det var då alla systrarna fick ett var sitt brev där det stod ledtrådar gällande deras förflutna. För Maia betyder det att hon behöver ta sig av sitt hem och ta sig i en resa till en förfallen herrgård i Rio de Janeiro. Under sitt äventyr träffar hon en brasiliansk författare som hjälper henne att avslöja hemligheter av sitt ursprung.

Kommer hon att våga öppna upp sig för andra människor och vara helt ärlig mot honom? Vad som finns gömd den förfallna herrgården som de tar sig till? Svaren finns i De sju systrarna ljudbok gratis.

De sju systrarna ljudbok är otroligt spännande, fängslande och intressant berättelse. Den är fullspäckad med välutvecklade och genomtänkta, färgrika karaktärer. Huvudhandlingen är underhållande och gör att man vill ha mer ju längre lyssnar på. Författaren har en otroligt bra ide på att bygga upp historien och det gjorde hon alldeles utmärkt.

Romanen har vackra beskrivningar av lyxiga miljöerna som De sju döttrarna rör sig i samt har allt som krävs från en god roman. Växlingen mellan dåtid och nutid är fångat på ett perfekt sätt. Lucinda Riley vet precis hur man ska balansera mellan beskrivningar och action. I tillägg cliffhanger som hon skapar gör att man vill bara ta sig till den nästa boken i serien för att se vad som väntar den andra systern.

Om författaren: Lucina Riley

Lucina Riley är en irländsk författare och före detta skådespelare. Hon föddes den 14 februari 1971 i Lusburn, Nordirland.

Hennes författarkarriär började när hon var 23 år gammal med debutroman ”Lovers and Players”.

Riley är känd i hela världen tack vare sin utmärkt bokserie om De sju systrarna. Hon publicerade den första boken i serien, De sju systrarna 2014. Sedan dess är hon en av de mest kända författare i hela världen och hennes karriär är en framgångshistoria.

Rättigheterna till filmatisering av hennes böcker var köpta av Raffaella De Laurentiis snart efter den tredje boken, Skuggsystern publicerades 2016. Serien om De sju systrarna har hittills sålts i över 20 miljoner exemplar.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk