reklamlänk

De kommer att drunkna i sina mödrars tårar Ljudbok

4.1/5

Författare: De kommer att drunkna i sina mödrars tårar

ljudbok

Introduktion

De kommer att drunkna i sina mödrars tårar är en gripande och stark berättelse skriven av Johannes Anyuru. Boken på ett väldigt bildligt sätt visar en bild av dagens Europa och problem som den stöter på. I romanen De kommer att drunkna i sina mödrars tårar får man hitta allt man kan kräva av en lärorik, vacker bok- kärlek, svek, svåra tider och lyckan blandad så djupt att mixet får lyssnarna att lyssna på ljudboken med vidöppna ögon.

Uppläsaren i De kommer att drunkna i sina mödrars tårar ljudbok gratis är själva författaren. Johannes har gått genom flera svåra upplevelser i sitt liv och det gör De kommer att drunkna i sina mödrars tårar ljudbok särskilt autentisk.

De kommer att drunkna i sina mödrars tårar: Handling

De kommer att drunkna i sina mödrars tårar är en otroligt värdefull roman. Den är inte bara fullspäckad med finaste vändningar, intressanta karaktärer och lärorika slutsatser, men är me enkla ord beroendeframkallande.

Det är värt att understryka hur fantastisk skrivstil har Johannes Anyurus. Han vet precis hur man skapar den perfekta stämning i sina böcker. Oavsett om det är hans biografi eller roman, ställer han till och klarar att mäta in den ideala detaljnivå i sina böcker. Den magiska balansen i De kommer att drunkna i sina mödrars tårar är också något som får lyssnarna att glömma om verkligheten på flera långa timmar.

Huvudhandlingen i De kommer att drunkna i sina mödrars tårar ljudbok kretsar runt en terrorattack. En kontroversiell konstnär hade en framträdande på en av bokhandel i Daesh när helt plötsligt blir alla i lokalen angripna. Alla som var inne tas som gisslan. Och situationen ser väldigt mörkt ut.

En av de tre angriparna är en ung kvinna som bär en viktig hemlighet. Det konstiga med henne är att hon verkar inte vara överraskad på grund av attacken utan av en annan anledning. Hennes beteende pekar på att hon visste att attacken ska äga rum.

Några år efter attacken befinner hon sig på en rättspsykiatrisk klinik och får besök av en författare som hon flera gånger försökte ta kontakt med.

Författaren får fram sanningen som ingen skulle förvänta sig. Kvinnan är från framtiden.

Den svåra, fängslande och viktiga De kommer att drunkna i sina mödrars tårar ljudbok gratis är ett riktigt mästerverk som ska rekommenderas för alla som tycker om samtidsromaner. Utan tvekan är De kommer att drunkna i sina mödrars tårar ljudbok ett förslag som är värt att lyssna på.

Om författaren: Johannes Anyuru

Johannes Alexander Anyuru är en svensk författare, dramatiker och poet föddes den 23 mars 1979 i Borås. En av de allra viktigaste verk i hans karriär är utan tvekan boken De kommer att drunkna i sina mödrars tårar som han fick Augustpriset för i kategorin Årets svenska skönlitterära bok.

Hans författarkarriär började år 2003 när han släppte sin första diktsamlingen, Det är bara gudarna som är nya under Wahlström & Widstrand förlag. Genom åren har han publicerat flera fantastiska böcker förutom De kommer att drunkna i sina mödrars tårar som till exempel Skulle jag dö under andra himlar eller En storm kom från paradiset.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk