reklamlänk

Där jag kommer ifrån Ljudbok

4.2/5

Författare: Theodor Lundgren & Dragomir “Gago” Mrsic

ljudbok

Introduktion

Där jag kommer ifrån är en gripande biografi av Dragomir ”Gago” Mrsics där han i samarbete med Theodor Lundgren som författare berättar om sitt liv, erfarenheter, familjen och flera intressanta saker. Alla saker som Dragomir delar av sig i Där jag kommer ifrån engagerar lyssnarna på flera nivåer. Man lär sig om honom som skådespelare och person, men framför allt börjar man förstå hur svåra upplevelser har han gått genom.

Uppläsaren i den fantastiska Där jag kommer ifrån ljudbok är själva Dragomir som spelade in sin egen röst. Det gör biografin mycket mer autentisk och själv mer beroendeframkallande. Denna blandning av starka känslor, oförglömliga minnen och imponerande upplevelser ska få alla lyssnarna att sluta på ljudboken med vidöppna ögon på Där jag kommer ifrån.

Där jag kommer ifrån: Handling

I Där jag kommer ifrån kan man se en klar bild av Dragomir ”Gago” Mrsics. Tack vare Där jag kommer ifrån ljudbok gratis får man lära sig mer om honom som person och förstå hur han är dagligen. Inte ofta får man stöta på en biografi där huvudpersonen är lika öppen och delar av sig med så många intressanta hemligheter på samma tid.

Man kan klart se att Där jag kommer ifrån ljudbok gratis är en slags befrielse för Dragomir. Han berättar om sitt förflutna väldigt noggrant. Vissa av hans upplevelser är riktigt svåra och det är klart att hans yngsta år var svåra inte bara för honom men hela hans familj. Han levde i fattigdom och hade flera problem som staplade upp så snabbt att han inte riktigt visste hur han ska ordna verkligheten.

Dragomir i sin Där jag kommer ifrån ljudbok berättar om kriminalitet, hur han var tvungen att leva med rädslan och ta hand om sig själv redan från sina yngsta dagar. Det gav honom en ordentligt lektion som lät honom släppa fri och bryta de destruktiva mönster i hans liv. Han fick tag i möjligheter och klarade att hitta ljuspunkter när livet försökte bevisa honom att det inte finns håp.

Ju mer man gräver i Dragomirs historia desto mer imponerande blir det hur han klarade av att ordna sitt liv. Genom Där jag kommer ifrån ljudbok berättar han om alla de toppar och dalar som man skulle kunna vara intresserad i. Man kan uppskatta hur detaljerad han blir när det gäller hans kriminella liv. Han pratar öppet om alla de onda saker han hade gjort och det ses klart att han är ledsen för dem.

Om författaren: Theodor Lundgren och Dragomir "Gago" Mrsic

Författarna bakom det fantastiska verket Där jag kommer ifrån är Dragomir “Gago” Mrsic som boken handlar om och Theodor Lundgren som är hjälpte att bygga strukturen och ordna alla ämnen som Dragomir berättar om.

Dragomir “Gago” Mrsic föddes den 2 oktober i Prijedor i Jugoslavien och är svensk-bosnisk skådespelare. Han hade flera gånger varit dömd för olika brott, men klarade att bryta med sitt kriminella liv för gott. En av hans mest igenkända verk i filmbranschen är filmen Snabba Cash som gjorde honom populär världens runt.

Theodor Lundgren föddes 1979 och är svensk författare, journalist och skribent. Ur hans penna kom ut flera böcker, men ett stort antal av de har han skrivit som spökförfattare. Han har till och med samarbetat på flera filmer som medieproducent. En av de mest igenkända filmerna är Pappas Flicka som regisserades av daniel Fridell.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk