reklamlänk

Där du en gång gick Ljudbok

4/5

Författare: Marcus Jarl

ljudbok

Introduktion

Där du en gång gick av Marcus Jarl, vinnare av priset för bästa feelgood bok år 2021. Där du en gång gick ljudbok handlar om Bella Friberg, en framgångsrik och vacker kvinna i 30-årsldern som känner sig mycket ensam. Hon vill gärna ha en partner men hon tycks välja fel män hela tiden. Så får hon chansen att flytta till Stockholm, vilket hon gör trots att hon är rädd att det förflutna ska upprepa sig.

Väl i Stockholm förälskar hon sig både i en lägenhet och säljaren Niklas. Samtidigt som deras relation blir starkare tvingas Bella konfrontera både sitt och Niklas förflutna. Där du en gång gick ljudbok gratis läses av Charlotta Jonsson. Ljudbokens längd är 15 timmar och 20 minuter.

Där du en gång gick: Handling

Där du en gång gick ljudbok handlar om Bella Friberg. Hon arbetar inom marknadsföring och reklam och är väldigt duktig. Faktiskt då duktig att en av hennes reklamkampanjer är välkänd över hela Sverige och hon har dessutom vunnit guldägget, ett prestigefullt pris för lyckade reklamkampanjer.

Där du en gång gick ljudbok gratis beskriver hur Bella, trots sina framgångar, känner sig mycket misslyckad. Hon är vacker men känner sig allt annat. Hon försöker dölja sin sårbarhet bakom humorn men lyckas inte särskilt bra. Bella lever i Linköping men är inte speciellt nöjd över sitt liv där.

Hon dricker för mycket och hetsar för mycket över ex-killar och blivande killar och är mycket kärlekskrank. Har hon träffat en kille kan hon inte låta bli att skicka massvis med meddelanden som hon sedan ångrar. En av hennes ex, Emil, kan hon inte glömma. Hon ringer upp honom flera gånger per dag, utan att få svar.

Där du en gång gick ljudbok berättar att Bella får en chans att flytta till Stockholm. Jobbet i Stockholm är just det hon velat ha, ändå tvekar hon. Till slut lyckas hennes bästa vän Kajsa, som bor i Stockholm, övertyga henne om att en flytt skulle göra henne gott.

Väl i Stockholm börjar Bella söka sin drömlägenhet, när hon väl hittar den hittar hon mannen i hennes drömmar samtidigt, nämligen lägenhetens säljare Niklas. Snart har de påbörjat en relation som blir djupare och djupare. Så får Bella veta varför Niklas skulle sälja lägenheten och hon kastas tillbaka till sina egna trauman. Kan Bella och Niklas vinna över det förgångna och bilda ett liv tillsammans?

Om författaren: Marcus Jarl

Marcus Jarl föddes i mitten av 80-talei i Vadstena. Numera bor han i Stockholm. Jarl är utbildad specialistsjuksköterska och har magisterexamen i omvårdnad. Han har arbetat på Södersjukhusets neonatalavdelning. Dessutom har han tidigare skrivit både nöjesartiklar och krönikor för många olika tidningar.

Jarl debuterade som författare med boken Tusen bitar år 2018. Boken nominerades till flera priser. Hans andra bok Dina färger var blå utkom år 2021 och vann priset årets feelgood. Där du en gång gick är Jarls tredje bok. Jarl skriver mycket om kärlek och relationer, om dess utmaningar men också om lyckan att älska och vara älskad.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk

reklamlänk