reklamlänk

Där den sista lampan lyser Ljudbok

4.1/5

Författare: Mari Jungstedt

ljudbok

Introduktion

Där den sista lampan lyser är en utmärkt deckare skriven av Mari Jungstedt. Den är den sextonde delen i lång serie om kommissarie Anders Knutas och hans partner Karin Jacobsson.
Denna fantastiska ljudboken, Där den sista lampan lyser är uppläst av Katarina Ewerlöf. Hon bidrar till boken med sin röst som gör att man inte kan sluta lyssna på historien till själva slut.

Utan tvekan kan man snabbt bli imponerad över hur Mari utvecklar sina böcker och stil. Trots att den är redan sextonde boken i serien blir man inte alls uttråkad. Tvärtom, man kan fördjupa sig i handlingen riktigt snabbt som gör att man glömmer om det verkliga världen. Boken Där den sista lampan lyser kan vara en av de bästa böckernas i denna serie om Anders Knutas.

Där den sista lampan lyser: Handling

Där den sista lampan lyser anses vara en av de bästa deckare som Mari Jungstedt har skrivit någonsin. De realistiska beskrivningar, intensiva handlingar och intriger gör att man förblir fokuserad från första till sista minut av ljudboken. Plotvridningar som byggs är inte bara oväntade, men också får man att tänka på sitt eget liv och jämföra om man har varit i liknande situation.

De livliga beskrivningar och cliffhanger som Mari har byggt upp är med enkla ord toppklass. Det finns inte flera författare som kan med en sådan lätthet som hon. I sin tur gör att hela verket är realistisk och håller sig ihop trots att mängden av involverade karaktärer och handlingar kunde göra det svårt att uppnå.

Huvudhandlingen i Där den sista lampan lyser ljudbok gratis börjar under höstlov på Gotland. Det första vi får veta är att två pojkar försvinner. Den sista information polis har fått är att de tillbragte tid tillsammans på en cykeltur. Vår välkända kommissarie får i uppdrag att förklara vad som hände med pojkarna. Naturligtvis Karin, hans kollega också finns där för att hjälpa till.

Ännu en gång får vi återkomma till Emma, Karin, Johan eller Pia som är efterlängtade efter den föregående delen. I Där den sista lampan lyser får vi även lära känna lite mer om privata liv av huvudkaraktärerna. Det gör dock boken till ännu mer intressant då vi äntligen får upptäcka några fakta som man har väntat på sedan den första boken i serien.

Mari Jungstedt har talang som låter henne att bygga spännande handlingar och det var också fallet med Där den sista lampan lyser ljudbok gratis. Man kan också förvänta sig en fortsättning i serien då cliffhanger som hon lämnade lyssnare med tyder på att några till saker måste tas hand om.

Om författaren: Mari Jungstedt

Mari Jungstedt är en svensk författare och föddes den 31 oktober 1962 i Stockholm. I flera år har hon jobbat som journalist för att sedan börja skriva romaner. Sedan 2003 är hon en av de mest välkända deckarförfattare i Sverige. Den mest kända serien som hon har skrivit handlar om Anders Knutas som Där den sista lampan lyser ljudbok tillhör till.

Hennes böcker översattes till över tjugo språk genom åren. År 2007 har också fyra av de filmatiserats. Hittills har hennes böcker sålts i över 6 miljoner exemplar bara i Sverige, men detta ökar ständigt.

Om man är intresserad av Mari och hennes verk, kan man få hitta fler information på hennes hemsida: https://www.marijungstedt.se/

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk