reklamlänk

Dagbrottet Ljudbok

3.9/5

Författare: Dagbrottet

ljudbok

Introduktion

Dagbrottet är en thriller som på ett fantastiskt sätt påbörjar Jämtlandsserien skriven av Ingrid Elfberg. Ljudboken är nästan exakt 17 timmar lång som gav Ingrid tillräcklig mycket utrymme att ordentligt inleda alla de viktigaste karaktärer och kunna utveckla en riktig komplicerad handling med flera vändningar.

Uppläsaren i både Dagbrottet ljudbok gratis och den andra boken i serien är ingen annan än Maria Lyckow, en jätteerfaren konstnär. Hennes röst och talang kompletterar Dagbrottet ljudbok som blir själv mer charmerande.

Utan tvekan är Dagbrottet ljudbok gratis en thriller som man inte får missa. Ingrids chockerande skrivstil, balansen mellan action och beskrivningar och den perfekta stämningen som blir förstärkt i ljudbok version Dagbrottet ger en oförglömlig känsla.

Dagbrottet: Handling

Eftersom Dagbrottet är den första boken i serien, använder författaren, Ingrid Elfberg en stor del av boken för ordentlig inledning av huvudkaraktären. Man kan klart se att Ingrid har tillbringat mycket tid på att tänka igenom boken. Det finns nästan inga luckor i handlingen- allt hänger sig ihop som gör boken väldigt autentisk.

Den spänningen som Dagbrottet förser lyssnarna med är helt obeskrivlig. Redan i första minuterna av Dagbrottet ljudbok får man erfara hur huvudkaraktären Zara blir räddad ur knarkkartellens klor.

Ju längre i Dagbrottet ljudbok desto flera intressanta handlingar dyker upp. De snabba vändningar, perfekta balansen mellan action och beskrivningar samt autentiska, intrigerande karaktärer som lyssnarna får stöta på gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

Huvudhandlingen i Dagbrottet kretsar runt Zara och hennes undercover operationer. Snart efter att hon räddades ur knarkkartellen blir hon placerad under nytt namn i Norrlands inland. Hennes nya identitet är utredare i den Jämtländska polisen.

Det nya arbetet i första ögonblick verkar mycket lugnare. Tempot är mycket lägre och äntligen får hon slappna av efter de långa, stressande månader undercover. Idyllen förblir dock inte för länge. Tyvärr en kvinna hittas död på en myr. Den drastiska döden är upprörande för hela området som i sin tur gör att Zara under sitt nya namn, Maria Berg får i uppdrag att hitta den ansvarige för mordet.

Vill du få veta hur det gick till att Zara räddades ur knarkkartellens klor? Varför har Zara känslan att någon ständigt iakttar henne? Och klarar hon att fånga den ansvarige för modet? Alla de svar finns i Dagbrottet ljudbok.

Om författaren: Ingrid Elfberg

Ingrid Elfberg är en svensk författare föddes den 9 augusti 1958 i Österberg. Några av Ingrids ikoniska böcker är Tills döden skiljer oss åt, Den du borde frukta och Monster.

Författarens karriär började år 2009 när hon släppte sin debutroman Gud som haver. Sedan dess utvecklar hon sina skrivkunskaper och började specialisera sig i psykologiska thrillers. Hennes debutbok såldes i mer än 40 000 exemplar som gjorde henne till en av de mest framgångsrika fräscha författare.

För sina fantastiska verk har hon tilldelats några fina priser och utmärkelser, men den allra viktigaste är Ballografpriset som hon fick 2004. Det man ska särskilt uppskatta med Dagbrottet och hennes andra böcker är att författaren tar hjälp av ämneexperter som får i uppdrag att se till att alla fakta i berättelserna ska stämma och hänga sig ihop.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk