reklamlänk

Campingmorden Ljudbok

4/5

Författare: Mikael Ressem

ljudbok

Introduktion

Campingmorden är en fantastisk deckare skriven av Mikael Ressem och uppläst av den underbara Fredde Granberg. Serien som Campingmorden ljudbok är del av, Erik Sandström, består nu av tretton böcker.

Eftersom Campingmorden är en fortsättning på en väletablerad ljudbok serie slösar Mikael ingen tid på onödiga inledningar. Lyssnare blir kastade mitt i huvudhandlingen. Handlingen i sin tur är så beroendeframkallande och spännande att det är svårt att ta sig ifrån lyssnandet tills man är klar.

Blandningen av den fantastiska uppläsaren och underhållande plotvridningar skapar en fenomenal och enastående historia. Den obeskrivliga stämningen som man hamnar i medans man lyssnar på Campingmorden ljudbok gör att man vill bara finna ut när som den nästa boken kommer att publiceras.

Campingmorden: Handling

Ännu en gång återkommer Mikael Ressem med en fortsättning på sin underbara deckarserie om Erik Sandström. Eftersom det är den trettonde boken är man van vid alla huvudkaraktärerna. Det låter Campingmorden att fokusera på några uppdateringar om vad som hände mellan den tolfte och trettonde boken.

Huvudhandlingen börjar med att vi följer poliserna Patrik Andreasson och hans kollega Janne som tillsammans påträffar en död man. Han hittades på en camping utanför Gävle och allt pekar på att det kunde vara ett självmord. Det väckte dock polisernas uppmärksamhet som inte riktigt trodde på att mannen hängde sig själv.

Efter bara några dagar deras gissningar bekräftades. Det hittades en annan död man hängd i en tältlina nära en annan camping. Erik och Karin som hittade den andra personen börjar samarbete med Patrik och Janne. Tillsammans kommer de arbeta för att finna ut vem eller vad som står bakom de mystiska döden.

Allt pekar på att ett seriemördare attackerar sina offer som är ute på camping ensamma. Det finns nästan inga ledtrådar som gör det väldigt viktigt att leda utredningen. Snart hittar Erik och Patrik den tredje offer som gör att saken får den högsta prioriteten.

Det visar sig att alla män som hittas döda är anklagade för sexbrott. Det finns inget annat de har gemensamt. Lyckligtvis denna ledtråd låter poliserna att åtminstone veta vem de kan söka eller vad som kunde orsaka de brott.

Kommer polisen att hitta den seriemördaren innan hen slår igen? Hur är det möjligt att mördaren vet precis vilka som offer anklagades för sexuella brott? Dessa och flera frågor kommer att besvaras i Campingmorden ljudbok gratis.

Campingmorden ljudbok är utan tvekan en deckare som håller lyssnare i spänning hela vägen ut. Det ovanliga med Campingmorden är att man inte riktigt vad som är god och dålig. Ibland börjar man tvivla på sina egna domar.

Om författaren: Mikael Ressem

Mikael Ressem föddes den 13 oktober 1979 i Gävle. Hans författarkarriär började 2014 när har publicerade den första boken i deckarserien om ambulanssjuksköterskan Erik Sandström och hans kollegor. Mellan 2014 och 2021 publicerade han tretton böcker varav Campingmorden är den senaste.

Deckarserien har samlat många beundrare och gjorde Mikael till en av de mest kända svenska deckarförfattare.

Författarens böcker inspireras av hans karriär som ambulanssjukvårdare som han fick arbeta med redan i tjugoårsåldern. Flera års erfarenhet lät honom samla massa oförglömliga minnen som nu kan utvecklas till huvudhandlingar i böckerna om Erik Sandström.

Utan tvekan är Mikael en väldigt framgångsrik och effektiv författare. Bara år 2021 släppte han två böcker i serien: Ingen nåd och Campingmorden.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk