reklamlänk

Brottsplats 416 Ljudbok

3.3/5

Författare: Stefan Arbratt & Jonas Kragnert Bartholf

ljudbok

Introduktion

Brottsplats 416 är en utmärkt deckare skriven av författarparet Stefan Arbratt och Jonas Kragnert Bartholf. Deckaren har publicerat första gång den 3 juni 2021 och sedan dess fått många goda recensioner. Det är också den första boken i Brottsplats Göteborg serien.

Tack vare författarparets stil och goda ideer är denna berättelse väldigt fångande från första minuter. Ludvig Josephson som är bokens uppläsare bara lägger till den fantastiska stämningen som författarna klarade bygga upp. Hela boken är relativt kort som gör att huvudhandlingen utvecklar sig ganska snabbt.

Ju djupare i historien man gräver i desto flera intressanta fakta kommer fram som gör att Brottsplats 416 ljudbok gratis är inte mindre en beroendeframkallande.

Brottsplats 416: Handling

Huvudhandlingen i Brottsplats 416 äger rum nästan 30 år sen i 1995. Det är en vacker sommar i Göteborg när staden skakas av ett brutalt mord. En ung tjej blir mördad på Östra kyrkogården. Tyvärr trots att polisen gjorde att de kunde för att hitta mördaren har de inte lyckats.

Två år senare på nästan samma ställe sker ett nytt dramatiskt mord. Denna gång är det också en kvinna som död. Den här gången Göteborgspolisen Klas Hagberg är övertygad att de två morden är kopplade med varandra. Han blir dock motarbetad internt och tvingas att sluta hjälpa med utredningen.

Han bestämmer sig att börja söka ledspårar som skulle låta honom analysera saken djupare. Trots att han närmar sig slutet av sin karriär på grund av ålder vill han inte lämna saken olöst. Han är fastbesluten att slutföra saken. Efter många intressanta plot vridningar får han hjälp av Sara Douhan som jobbar som undersköterska.

Det är inte lätt att hitta en sådan engagerande och spännande deckare som Brottsplats 416 ljudbok. Den är inte lik vanliga deckare och själva handlingen är väldigt snabbt utvecklad som gör att man behöver stanna fokuserad hela vägen ut om man vill hålla jämna steg med händelseförloppet.

Från första till sista minuter gör Brottsplats 416 ljudbok gratis att man är nyfiken på vad som händer snart. Författarna håller lyssnare i spänning och huvudhandlingen kan analyseras från så många vinklar att det kan kallas för en vacker poesi. Cliffhanger som byggs genom boken är väldigt oväntad och karaktärerna är mycket autentiska. Det enda som kvarstår att göra är att vänta på seriens nästa del då författarna har gjort ett bra jobb.

Om författarna: Jonas Grangert Bartholf och Stefan Arbratt

Jonas Grangert Bartholf föddes 1980 i Uddevalla. Hans debutbok, Änglaland publicerades 2007 av Recito förlaget. Respektive 2019 och 2020 har han varit medförfattare till två fantastiska böcker, Brottsplats 416 och Timglas.

Stefan Arbratt är en svensk författare med några framgångsrika böcker i sin bibliografi. Nu för tiden är han bosatt i Göteborg tillsammans med sin familj. De allra mest kända är ”Ny som chef inom vård och omsorg” och ”Från tomgång till framgång”.

Författarparet har planerat att släppa tre böcker i Brottsplats Göteborg serien. Den första delen Brottsplats 416 har släppts 2019 av Ledarliv Consulting AB förlaget. De två skapar en stämning, intressanta plot vridningar samt utmärkta handlingar som ingen annan. Deckargenre är inte ett lätt ställe att hitta på något nytt, men de två lyckades att titta på deckare från ett annat intressant håll.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk