reklamlänk

Brev till mannen Ljudbok

4.4/5

Författare: Bianca Kronlöf

ljudbok

Introduktion

Författaren av Brev till mannen är komikern och skådespelaren Bianca Kronlöf. Hon är också uppläsaren i dess ljudbok version. I Brev till mannen ljudbok gratis delar hon av sig på ett ovanligt roligt och klarsynt sätt om sina observationer och tankar runt relationer, om män, sex, känslor och mer.

Boken Brev till mannen är strukturerat som ett brev till de flesta män som någonsin fanns i hennes liv. Hon använder jämförelser och historier från sitt eget liv för att visa hur kulturella normer är annorlunda för män och kvinnor.

Bianca kan på ett begripligt och lättillgängligt sätt visa vad hon menar med jämställdhet i Brev till mannen ljudbok. Detta viktiga verk blir ständigt mer populär i Sverige och kommer säkert bli en klassiker snart.

Brev till mannen: Handling

I Brev till mannen skriver författaren, Bianca Kronlöf några brev till alla män som någonsin fanns i hennes liv. Det är de som hon var i förhållande med, till sin pappa, ofödda son, farfar och alla de som hon hade sex med. Boken Brev till mannen ljudbok ska understryka hur viktigt är det att börja prata och diskutera om jämställdhet.

Med flera exemplar som Bianca delar av sig i Brev till mannen ljudbok kan man väldigt lätt förstå varför är jämställdhet ett så viktigt ämne. Hon är inte rädd för att ställa svåra, ibland smärtsamma eller roliga frågor. Det att jämföra vissa situationer och historier från hennes liv kan vara ögonöppnande för män som aldrig tidigare hade tänkt om jämställdhet eller hade ignorerat detta ämne hittills.

Under bokens löp kan man både skratta och gråta, bli ledsen och arg för att senare inse att författaren har rätt och hennes påståenden kan göra skillnaden. Hon förstår att båda kön spelar en viss roll i samhället men det viktiga är att förstå att inga av kön är bättre än den andra.

Boken är så strukturerad att det är lätt att diskutera den. Därför kan det vara en rolig sak att göra att läsa den och diskutera med sina nära och kära. På så sätt kan den öppna ögon för de som inte bryr sig om jämställdhet.

Med hjälp av Brev till mannen ljudbok gratis kan man se på kön och sina nära på ett helt annat sätt. Tack vare boken kan man se hur relationer är byggda, hur tänker kvinnor om män och vad som är viktigt relationer mellan kvinnor och män.

Om författaren: Bianca Kronlöf

Bianca Alicia Kronlöf är halv svensk, halv finsk skådespelare och komiker men också manusförfattare och illustratör. Hon föddes den 30 mars 1985 i Nynäshamn och påbörjade sin karriär 2012 när hon blev berömd för sina videor på YouTube. Med hjälp av humör propagerar hon aktivt diskussioner om feminism och samhälleliga orättvisor.

Mellan 2013 och 2021 har hon tagit del i flera filmer och TV serier. Några av de mest kända är Musikhjälpen, Bäst i test, Jakten på tidskristallen och Pelle Svanslös. År 2021 publicerade hon boken Brev till mannen där hon berättar om jämställdhet, relationer och kulturella aspekter av att vara kvinna och man i det svenska samhället.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk