reklamlänk

Bortom horisonten Ljudbok

4.1/5

Författare: Jojo Moyes

ljudbok

Introduktion

Bortom horisonten är en vacker berättelse baserad på verkliga, historiska händelser. Jojo Moyes tar oss tillbaka i tid till året 1946. Med sina noggranna och talangfulla beskrivningar skapar hon en oförglömlig stämning.

Uppläsaren i Bortom Horisonten ljudbok gratis är Gunilla Leining som är vet precis vad hennes roll ska vara. Hennes musikalitet gör att det att lyssna på Bortom horisonten ljudbok gratis är ett rent nöje. Det verkar alltså att Gunillas favoritgenre är Feelgood och romaner där hon kan interpretera händelserna på sitt eget, magiskt sätt.

Allt det gör Bortom horisonten ljudbok till en otroligt god roman att föreslå. Trots att boken publicerades år 2021 har den fått massa beundrare både i Sverige och hela världen då boken är översatt till svenska från engelska.

Bortom Horisonten: Handling

Det finns flera olika slags böcker, men bara en liten del av dem förblir i minnet för alltid. Och Bortom horisonten är en slags bok som gör det. Bortom horisonten ljudbok gör att man lyssnar på den med vidöppna ögon från första till sista minut för att sedan lyssna om den. Berättelsen är fascinerande, spännande och fullspäckad med fantastiska plotvridningar.

Huvudhandlingen i Bortom Horisonten äger rum år 1946 och berättar om hur kvinnors liv såg ut under Den andra krigets tid. Den förklarar till lyssnare att trots mörka tiderna ville de kvinnorna fortfarande skapa familj, gifta sig och gör sitt bästa för att vara lyckliga i sina liv.

Den vackra historien fokuserar på flera kvinnor, bland annat Frances, Jean, Avice och Margaret som blir huvudkaraktärerna i boken. De är till och med symboler för kvinnlighet och olika perspektiv på hur livet ska se ut. I Bortom horisonten ser vi en ovanlig bild på hur alla de annorlunda personligheter sammanfattas och jämförs med varandra.

Utan tvekan är Bortom horisonten en lärorik bok som lär lyssnare att se på livet från ett helt annat perspektiv. Den visar att man vill vara lycklig även i de svåraste och mörkaste tiderna trots alla hinder som dykas upp och står på vägen. Man kan också lära sig, om det inte är självklart att kvinnor kan vara lika modiga som män.

Författaren understryker på ett underbart sätt hur starka och viktiga kvinnor är och hur de kan uppnå sina mål om de bara vill. Med enkla ord är det en super viktig bok att lyssna på eller läsa och tänka igenom ordentligt.

Om författaren: Jojo Moyes

Jojo Moyes är en brittisk journalist och författare av en jättepopulär bästsäljare serie. Moyes föddes den 4 augusti 1969 i London. Hon är en av få författare som har fått Romantic Novel of the Year Award två gånger. Hennes böcker har hittills översatts till 28 språk.

Den första boken i Moyes karriär, Sheltering Rain, AKA Return to Ireland, publicerades 2002. Det var då hennes professionell karriär som författare började på riktigt. Efter flera år erfarenhet som journalist lyckades hon övertyga till sina böcker väldigt snabbt.

Nuförtiden är hon en av de mest populära och framgångsrika författare i storbritannien. Bortom horisonten ljudbok är en av de nyaste böckerna på hennes konto, men den säljs otroligt bra som understryker hur fantastisk författare hon egentligen är.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk