reklamlänk

Bokhandeln för ensamma hjärtan Ljudbok

3.7/5

Författare: Annie Darling

ljudbok

Introduktion

Bokhandeln för ensamma hjärtan är en vacker feelgood roman skriven av Annie Darling. Eftersom boken var originellt skriven på engelska har den översatts till svenska av den oerhört erfaren översättare Ingmar Wennerberg. Han klarade att avspegla den originella stämningen på ett perfekt sätt.

Så snabbt man fördjupar sig i Bokhandeln för ensamma hjärtan ljudbok är det svårt att ta sig ifrån lyssnandet. Det är tack vare den fantastiska rösten som är uppläsaren i Bokhandeln för ensamma hjärtan ljudbok, Viktoria Flodström. Hennes upplässningstil är utan tvekan en fantastisk komplettering till Bokhandeln för ensamma hjärtan som behöver en mjuk, underhållande ton för att kunna engagera lyssnarna.

Bokhandeln för ensamma hjärtan: Handling

Den spännande och vackra handlingen i Bokhandeln för ensamma hjärtan ljudbok gratis är helt gripande från första minuterna. Man får lära känna Posy Morland och problem som hon har med sin butik i Bloomsbury. För att göra saken värre är det inte bara hennes sjunkande företag som hon bär på sina axlar utan oönskad uppmärksamhet av en kille i området. Allt det gör att hon inte riktigt vet hur hon ska ordna sitt liv.

Alla de problem som hon stöter på i Bokhandeln för ensamma hjärtan ljudbok gratis orsakar att hon bestämmer att hon ska stänga av butiken och förvandla den till bokhandel. Sedan flera år har det varit hennes dröm och det kan faktiskt vara ett fint beslut. Medan Popy tillsammans med sina medarbetare strävar med verkligheten Sebastian dyker upp oftare och oftare. Var det bara i verkligheten skulle det inte vara något större sak, men fantasier blir faktiskt problematiska för Popy.

Eftersom hon har väldigt blandade känslor och flera saker att ta hand om vet hon inte precis vad hon ska göra. Ju mer hon tänker på Sebastian desto mer tycker hon om honom. De fantasierna orsakas nog av några verkliga känslor. Nu är det bara att få klarhet om vad som finns mellan dem och om bokhandeln ska överleva den snabba förvandlingen som presenteras i Bokhandeln för ensamma hjärtan.

Kommer Popy att hitta lösning för de stora problemet hon har med sin butik? Varför är Sebastian så irriterande och envis? Och vad är det för fantasier som Popy har i sina tankar? Alla de svar tillsammans med väldigt intressanta vändningar i handlingen finns i Bokhandeln för ensamma hjärtan ljudbok.

Om författaren: Annie Darling

Annie Darling är en engelsk författare som specialiserar sig i feelgood romaner. På sitt konto har hon flera fantastiska böcker som älskas av lyssnare, läsare och kritiker ur alla världens hörn. Förutom den utmärkta Bokhandeln för ensamma hjärtan är hon också författaren till sådana underbara romaner som Love Hypothesis, Emily of New Moon, Emily of New Moon eller Some Kind of Happiness.

Hennes oerhört engagerande skrivstil, finaste beskrivningar och levande karaktärer får hennes läsare att älska berättelserna från själva början. Man kan förälska sig i den fantastiska världen som Annie skapar. Så snart man fördjupar sig i en av Annies historier kan man inte låta bli att återkomma till de andra för att få känna den oförglömliga stämningen en gång till. Bokhandeln för ensamma hjärtan kan vara det perfekta exemplet.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk