reklamlänk

Björnen sover Ljudbok

4.2/5

Författare: Emelie Schepp

ljudbok

Introduktion

Björnen sover är en av de mest populära böcker i serien om Jana Berzelius skriven av Emelie Schepp. Denna fantastiska deckare håller lyssnarna i spänning hela vägen från första till sista minut trots att den är redan den sjunde delen. Inte ofta får man stöta på lika hisnande bladvändare som Björnen sover ljudbok gratis. Så snart man fördjupar sig i denna historia, går det inte att låta den vara.

Uppläsaren i Björnen sover ljudbok gratis är Gunilla Leining. Hennes röst och talang har redan gjort flera ljudböcker till stora verk. Inte annorlunda blir det med Björnen sover ljudbok som Gunilla gjorde till ett riktigt måste för alla som tycker om goda deckare.

Björnen sover: Handling

Emelie Schepp påbörjar sin sjunde bok om Jana Berzelius, Björnen sover, riktigt starkt. Redan från första minuterna blir lyssnarna kastade mitt i spännande, brutala händelser som kommer att utredas vidare i Björnen sover. Björnen sover ljudbok berättar visar gränser och vilka som saker som hämnd kan göra med människa.

Huvudhandlingen i Björnen sover börjar snabbt med ett brutalt mord utanför Norrköping. Det hade nästan finnas några ledtrådar om inte en nalle som hittas i den sargade kroppen. Henrik Levin och Mia Bolander som tar över utredningen har flera frågor att besvara.

Under lyssnandet av Björnen sover ljudbok får man se att utredningen leder de två till Filippa Falk som är en före detta polis. Hon lever under skyddad identitet, men just gärningsmannen är orsaken till varför hon gömmer sig. Det kan visa sig att bara hennes hjälp ska besluta om att de ska kunna dra fallet i Björnen sover vidare.

Samtidigt som Henrik och Mia utreder fallet av det brutala mordet, Janas mörka förflutna försöker att påminna om sig själv. Hon gör sitt bästa för att skydda sin närmaste, men det kan vara svårare än hon tror. Trots alla medel som hon ska ta, kan det förflutna vara starkare.

Kommer Jana att klara spara den hon älskar med hela sitt hjärta? Vem som egentligen står bakom det brutala mordet utanför Norrköping? Kommer Filippa, det före detta polisen att blir med i utredningen för att hjälpa att fånga gärningsmannen? Svaren finns såklart i den fantastiska deckaren Björnen sover. Med alla sina oväntade vändningar och ett nervkittlande mordfall är det en lyssning som man inte får missa.

Om författaren: Emelie Schepp

Emelie Schepp eller egentligen Anna Emelie Schepp föddes den 5 september 1979 i Motala. Hon är en av Sveriges mest framgångsrika kriminalförfattare. Hennes historier utspelar sig i Norrköping som är staden där Schepp har levt i flera år. Innan hon blev författare, hade hon arbetat som projektledare i marketing.

Redan den första boken som kom ur hennes penna, Märkta för livet har blivit en stor succe. Bara på sex månader hade hon sålt över 40 000 tusen exemplar. Vidare i karriären har det bara blivit bättre och bättre. Nu för tiden har hennes böcker om åklagare Jana Berzelius sålts i över 2,5 miljoner exemplar och antalet ständigt ökar. Björnen sover som hon publicerade i 2022 har som en sjunde del i serien hamnat på bästsäljarlistor.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk