reklamlänk

Besökaren Ljudbok

3.8/5

Författare: Dag Öhrlund

ljudbok

Introduktion

Besökaren är en riktig klassiker i deckargenre skriven av en av de mest kända svenska deckarförfattare, Dag Öhrlund. Dags Besökaren påbörjar en av författarens mest framgångsrika serier, Truut.

Uppläsaren i denna spännande deckare, Besökaren ljudbok, är ingen annan än Stefan Sauk som deltar i flera andra ljudböcker som kommer ur Dag Öhrlunds penna. Eftersom boken är över 410 sidor lång reflekteras det också i längd av ljudboken som är nästan 15 timmar lång.

Författaren har levererat precis det som man kan förvänta sig från en ikonisk deckarstärna. Hans Besökaren ljudbok gratis har allt det som krävs av en god deckare och påbörjar serien på ett riktigt fantastiskt sätt.

Besökaren: Handling

Eftersom Besökaren är den första boken i serien om Ewert Truut, använder Dag Öhrlund ganska mycket tid för inledningen. Han ser till att skapa en slags samband mellan lyssnarna, huvudkaraktären och de pågående handlingarna. Det gör att man kan glömma om verkligheten bara efter några minuter av ljudboken.

Trots att Besökaren påbörjar serien betyder det inte att boken är tråkig. Tvärtom, Dag klarar att hitta den perfekta balansen mellan beskrivningarna, huvudhandlingen och andra delar som bygger upp den perfekta stämningen.

Huvudhandlingen i Besökaren ljudbok kretsar runt Tristan Heckscher som befinner sig i sin stuga på Österlen. Han är författare med en stor succe bok bakom sig men nu kan han inte komma på några ideer som skulle kunna användas i bokens uppföljare.

Det är just då vi får träffa Ewert Trutt för första gången i Besökaren ljudbok. Tristan är nämligen granne av Ewert och de spenderar ganska mycket tid ihop. Snart kommer dock Ewert lämna åt sig själv då Tristan hittar en kvinna som han inleder ett sexuellt förhållande med.

Ewert tack vare sin erfarenhet och talang inser att han blir iakttagen. Han hittar flera ledtrådar som skulle peka på att någon är ute efter Truut. När Truut inser att affären som Tristan har med Therese blir fallet ännu svårare för honom.

Kommer Ewert att få svar på vem som jagar honom? Vad är det som händer mellan Therese och Tristan? Varför påverkas Ewert av deras förhållande? Alla de och flera otroligt intressanta frågor besvaras i Besökaren ljudbok gratis. Dag Öhrlund klarade att skapa ännu en fantastisk psykologisk roman som håller lyssnare i spänning hela vägen från första till sista minut.

Om författaren: Dag Öhrlund

Dag Öhrlund föddes den 30 oktober 1957 i Stockholm. Han är en av de mest framgångsrika och kända svenska deckarförfattare. Framförallt är han känd för sina böcker om Jacob Colt och Christopher Silfverbielke som han publicerade i samarbete med Dan Buthler.

Han är känd för att ha flera serier pågående samtidigt. Några av de viktigaste böcker som han har hittills släppt är mord.net, En nästan vanlig man, Besökaren och Domaren som påbörjar de bästa av hans serier.

Författaren har tilldelats flera priser och utmärkelser för sina fantastiska verk. Nuförtiden är han en av de mest kända författare i deckargenre. Deckare som kommer ur hans penna blir snabbt riktiga klassiker.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk