reklamlänk

Berätta aldrig det här Ljudbok

4.4/5

Författare: Frida Boisen

ljudbok

Introduktion

Berätta aldrig det här är den fjärde boken skriven av Frida Boisen. Hon är känd programledare, journalist, författare men också föreläsare. Nu i Berätta aldrig det här ljudbok delar hon av sig med sina minnen och tragiska händelser som hon hade gått igenom.

Denna självbiografisk bok berättar om Fridas mors självmord, familjerelation och flera ämne som kom upp i ett försök att förklara vad som orsakade självmordet. På ett otroligt intressant sätt inleder hon lyssnare i sin historia, sina upplevelser och känslor för att sedan analysera hela situationen tillsammans.

Författarens Berätta aldrig det här ljudbok verkar inte bara vara en självbiografisk bok, men också ett försök att hantera alla de känslorna efter en lång tid. Allt det kryddas till med att uppläsaren i boken är själva Frida Boisen.

Berätta aldrig det här: Handling

Berätta aldrig det här är en självbiografisk bok där författaren delar av sig med sina minnen och tankar kring sitt liv och sin mors självmord. Frida Boisen avslöjar flera gripande familjehemligheter och låter lyssnare kika i hennes liv djupare än någonsin.

Författaren av Berätta aldrig det här ljudbok gratis tar oss på en resa tillbaka i tid till år 2007. Historien börjar med att Frida visar hur hon glömde att ringa eller skicka blommor för sin mamma, Rosita. Det visar sig att hon hade också missat ett telefonsamtal från henne samma dag. Tyvärr en dag senare får hon ett dramatiskt besked att hennes mor hade begått självmord.

Det finns inga ord som skulle kunna beskriva hur sorgligt beskedet var för henne. Inte bara att hennes mor hade gått bort, men också alla de frågor som dök upp i hennes tankar. Var det möjligt att förhindra självmordet? Vad är det som egentligen skedde? Varför ville hon inte prata med henne tidigare? Vad ville hennes mor säga när hon ringde?

Fridas Berätta aldrig det här ljudbok är en sorglig men ett tabu brytande verk. Med sin öppenhet och litterärt, lättillgängligt språk vill hon dela av sig med sin historia. Hon hoppas att självbiografin inte bara kommer att hjälpa henne att hantera saken ordentligt, men också hjälpa andra människor någon dag.

Boken Berätta aldrig det här är fullspäckad med starka känslor och väldigt ögonöppnande fakta. Hon är inte rädd att dela av sig med saker som hennes mor sista hälsning eller berätta om vad hon kände när hon fick veta att hon har gått bort. Den visar klart att livet inte bara handlar om succe, men också om sina när och kära som ibland inte kan hantera sina problem.

Om författaren: Frida Boisen

Frida Boisen är svensk journalist, författare och programledare. Hon påbörjade sin författarkarriär år 2003 med boken 01.15. Efter tretton år återkom hon till skrivande och publicerade två viktiga böcker: Digital succé: så lyckas du med sociala medier år 2016 och Digital passion: så blir du en vinnare med sociala medier år 2018.

År 2020 gav hon ut självbiografi Berätta aldrig det här där hon delar av sig med sin personlig katastrof, sitt mammas självmord. Boken efterföljdes med Du är inte längre min dotter där hon berättar lite mer om sin relation med sin pappa. För sitt arbete har hon samlat flera viktiga pris som Årets Nätängel 2020, Årets kvinnliga företagare 2019 eller Årets digitala influencer 2019.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk