reklamlänk

Be inte om nåd Ljudbok

3.5/5

Författare: Martin Österdahl

ljudbok

Introduktion

Be inte om nåd är första boken i serien om Max Anger skriven av Martin Österdahl. Sedan dess publicering år 2017 har den sålts till åtta länder. Boken har publicerat under Månpocket förlaget. Själva ljudboken är nästan sexton och halv timme lång och anses vara en av de mest intressanta böcker inom Thrillers.

I Be inte om nåd ljudbok gratis visar Martin sin författarkonst. Det visas ett spännande och lärorikt perspektiv på Ryssland och relationer mellan länderna då för tiden.

Författaren klarade att skapa äkta, levande karaktärer. Deras historierna håller ihop som gör att man kan lätt fördjupa sig i handlingen. Det enda man tänker på när det är slut är när som kommer den nästa delen i serien.

Be inte om nåd: Handling

I sin magiska berättelse Be inte om nåd ljudbok tar oss Martin Österdahl tillbaka i tiden till året 1996. Snart kommer det ske val i Ryssland. Plötsligt försvinner Pashie, en ung kvinna som arbetar åt ett svenskt företag som har intresse i Ryssland, Sankt Petersburg. På samma tid händer det många konstiga saker i Stockholm som skulle kunna vara en fara för svensk säkerhet.

Pashies pojkvän, Max Anger är Rysslandsspecialisten och attackdykaren. Han bestämmer att åka till Ryssland för att försöka hitta henne eller ledtrådar som skulle förklara vad som hände att hon försvann utan svar. Snart därefter kommer det fram information att Pashie har hittat några bevis på att en totalitär organisation planerar angrepp mot väst.

Tillsammans med Max får se hur han avslöjar hemligheter av sin förflutna. Kommer han att hitta svar på vad som hände med hans far att han hamnade på den lilla ön Arholma? Vad som ska hända när han inser att hemligheterna av hans förflutna kan vara livsfarliga? Boken Be inte om nåd kommer att vissa lyssnaren vad som krävs av Max för att rädda kvinnan han älskar.

I Be inte om nåd knyts ihop dåtid och nutid på ett spännande sätt. Lyssnaren är tagen på en resa genom huvudkaraktärens förflutna samt omvärdera det som han vet om sig själv.

Be inte om nåd ljudbok gratis är fullspäckad med intressanta plot vridningar. Genom hela ljudboken bygger Martin en cliffhanger som ingen skulle förvänta. Alla beskrivningar är otroligt realistiska samt författarens skrivstil gör att man kan lätt känna stämningen av dåtidens Ryssland.

Om författaren: Martin Österdahl

Erik Martin Österdahl föddes den 12 oktober 1973 i Sollentuna. Han är en svensk författare och TV-producent. Han arbetade på Mästarnas mästare, Allt för Sverige och Skavlan för SVT mellan 2008 och 2014. Författaren vet mycket om relationer mellan östeuropeiska länder tack vare sina studier. Han kan till och med ryska och studerat ekonomi som hjälper till att bygga upp realistiska, gripande historier.

År 2016 publicerade han sin debutbok, Be inte om nåd. Sedan dess har han släppt tre ytterligare böcker: Tio svenskar måste dö, All business is show business: Spelregler för den kreativa eran och Järnänglar varav två av dem är fortsättning på Max Anger serien.

Sedan 2020 är han ansvarig för Eurovision Song Contest och därmed efterträdde Jon Ola Sand.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk