reklamlänk

Barnmorskans löfte Ljudbok

4/5

Författare: Emily Gunnis

ljudbok

Introduktion

Barnmorskans löfte är en slags historisk bladvändare som stannar med lyssnaren hela livet. Författaren som står bakom den utmärkta Barnmorskans löfte ljudbok gratis är Emily Gunnis som är också författaren till sådana finaste böcker som Flickan i brevet eller Hemligheten på Seaview Cottage. I sin bok tar hon oss tillbaka i tiden till året 1969 där familjen Hilton kommer att fira det nya året.

Uppläsaren i Barnmorskans löfte, precis som i Emilys tidigare böcker är Gunilla Leining. Hon är inte bara en perfekt röst som passar in till stämningen utan gör att Barnmorskans löfte får en ny själ. Hennes flera års erfarenhet i inläsningar gör att man inte kan ta sig ifrån lyssnandet.

Barnmorskans löfte: Handling

Barnmorskans löfte förser lyssnarna med allt det goda som man kan förvänta sig av en fantastisk samtidsroman. Tack vare Emilys talang, detaljerade beskrivningar och flera oförglömliga vändningar i handlingen kan man utan tvekan kalla Barnmorskans löfte för ett riktigt mästerverk.

Allt som gör att Barnmorskans löfte är en oförglömlig historia gör också att man sitter i spänning hela tiden medan man lyssnar på de pågående handlingar. Emily har en talang att bygga historier på ett så sätt att man glömmer om verkligheten på flera långa timmar. Trots att Barnmorskans löfte ljudbok gratis är över tio timmar lång är det inget problem att sträcklyssna på hela ljudboken.

Huvudhandlingen i Barnmorskans löfte ljudbok kretsar runt familjen Hilton och deras förberedelser till storslagna fest på Yew Tree Manor. Tyvärr deras älskade dotter Alice försvinner utan spår. Det är många som blir engagerade i fallet och mycket pekar på att Bobby James, den unga bonden är den sista som fick se henne.

Trots att hävdar att han inte är skyldig, finns det för mycket bevis mot honom för att släppa honom fritt. Den lilla Alice hittas aldrig igen.

Lite senare i Barnmorskans löfte ljudbok tar oss Emily tillbaka till nutiden där arkitekten Willow James samarbetar på ett nytt projekt på Yes Tre Manor. Tyvärr historien händer om och ännu ett barn försvinner i området.

Familjerna James och Hiltons har i en lång tid varit fullspäckade av vidriga lögner svek som resulterade i förfärliga händelser. Klarar de att få svar på vad som hände med den försvunna Alice? Eller rädda livet av det andra barnet som försvann på nytt på Yew Tree Manor? Vi får svar på det i Barnmorskans löfte ljudbok.

Om författaren: Emily Gunnis

Emily Gunnis har drömt om att bli författare sedan hon var en 14-årig flicka. Hennes mor skrev en fantastisk bok som gjorde att de spenderade flera timmar tillsammans och pratade om händelserna i boken. Över trettio år senare förstod hon att det att skriva böcker är mycket svårare än Penny Vincenzi, moren låtsades.

Genom åren har Emily skrivit manus till filmer, tv shows och olika produktioner samt arbetat som journalist. Hon har blivit en viktig del av nöjesbranschen. Det har dock kommit en dag när hon bestämde att hon vill återkomma till sin dröm och börja skriva. Snart efter det debuterade hon med sin fantastiska Flickan i brevet och Hemligheten på Seaview Cottage. Nu återkommer hon med ännu en utmärk bok, Barnmorskans löfte.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk