reklamlänk

Aska Ljudbok

3.7/5

Författare: Ragnar Jónasson

ljudbok

Introduktion

Aska skriven av Ragnar Jónasson är den andra delen av serien Det mörka Island. Dess föregångare, Snöblind påbörjade en rad av riktige engagerande handlingar som Aska kommer att fortsätta. Författarens stil och talang att bygga upp historier som håller sig ihop gör att man inte kan missa antingen Aska eller Snöblind.

Eftersom Aska ljudbok gratis är redan den andra delen i serien kännetecknas den med snabbare aktion. Trots att författaren ser till att hålla balansen mellan beskrivningar och aktion är det mycket enklare för honom att hålla flyt i texten utan att behöva inleda alla de karaktärerna som vi känner igen från dess föregångare.

Aska: Handling

Aska är en underbar deckare fullspäckad med spänning hela vägen ut. Man ska understryka att uppläsaren i både Aska och dess föregångare, Snöblind är Viktor Åkerblom som på skapar den perfekta stämningen man skulle förvänta av en sådan deckare.

Det är också viktigt att lägga märke till den underbara översättningen av Arvid Nordh som gjorde att oerhört fint jobb. Han klarade att avspegla stämningen av dess ursprungliga språk. Blandningen av Viktor Åkerblom och Arvid Nordh gör att inte bara skrämmande scener i Aska ljudbok gratis, men också alla beskrivningar gör att man glömmer om verkligheten.

Boken Aska har fått otroligt goda kommentarer från sådana stora företag som The Times, DN och flera viktiga aktörer. Det är inget konstigt, eftersom handlingen i Aska ljudbok är verkligen världens högsta klass.

Huvudhandlingen i Aska ljudbok börjar med att en människokropp hittas ihjälslagen på stranden på norra Island. Detta fall blir så intressant att en ung journalist bestämmer sig att utforska saken på egen hand. Han vet dock inte att detta val ska hjälpa till med att rädda oskyldiga människoliv.

Polisstationen som får i uppdrag att utreda det konstiga mordet delegerar Ari Þór Arason och hans kollegor att utforska fallet. Snart visar det sig att alla deltagare i utredningen kommer att stöta på flera personliga problem i sina liv som kommer att blandas med utredningen.

Kommer Ari Þór Arason att hitta den ansvarige för mordet på stranden? Vem är den döde mannen som hittades? Vad är det för människoliv som fortfarande kan räddas om polisen ska hinna? Alla dessa och några själv mer intressanta svar som kan dyka upp under lyssnandet kommer att besvaras av boken Aska.

Om författaren: Ragnar Jónasson

Ragnar Jónasson är en av de mest igenkända och framgångsrika isländska författare. Han specialiserar sig i kriminalromaner och står bakom sådana underbara serier som Dark Iceland, Hidden Iceland och några fristående böcker.

Några av hennes alltför bästa verk är utan tvekan Snöblind, Aska ljudbok och Mörkret. Det är dock svårt att bestämma vilken som är den bästa eftersom alla hans böcker snart hamnar på bästsäljarlistor runt hela världen. Han ofta sägs vara den bästa nordiska deckarförfattare och bevisar det med varenda av sina böcker.

På sitt konto har han över 2 miljoner böcker sålda i över 33 länder. The Times har till och med vågat att påstå att Ragnar är den bästa levande kriminalförfattare.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk