reklamlänk

Arrangemanget Ljudbok

4.1/5

Författare: Michaela Winglycke

ljudbok

Introduktion

Arrangemanget är den första boken i serien om Advokatbyrån Edbladh skriven av Michaela Winglycke. Författaren får otroligt goda recensioner från kritiker och lyssnare kring boken. Den är inte bara engagerande, men är en helt fräsch och annorlunda sätt att bygga deckare.

Uppläsaren i Arrangemanget är Gunilla Leining som man kan känna igen från flera olika produktioner. Hennes fenomenala röst kan man höra i sådana stora verk som Obscuritas, Rotvälta, Pappas pojke och hela serien om de sju systrarna av Lucinda Riley.

Trots att Arrangemanget är den första delen av serien klarade Michaela bevisa att hon har en utmärk talang att bygga intressanta historier som håller sig ihop. Det enda som man vill göra när man är klar med Arrangemanget ljudbok är att fråga när som kommer den nästa boken släppas.

Arrangemanget: Handling

Boken Arrangemanget definierar på nytt vad som egentligen betyder en god deckare. I Arrangemanget ljudbok får vi lära flera intressanta, djupa och genomtänkta karaktärer. Djuphet av Arrangemanget är slående från första till sista minut av ljudboken. Författaren ser till att förse lyssnare med massa beskrivningar gör det lätt att föreställa sig alla de pågående handlingarna.

Det är viktigt att understryka hur fantastiskt lätt språk används i boken. Flyt i texten och generellt fin känsla man får när man lyssnar på Arrangemanget ljudbok gör att man vill bara ha mer. När man lägger till den fantastiska handlingen och cliffhangern får man lyssna på boken flera gånger om utan att bli uttråkad.

Huvudhandlingen i Arrangemanget ljudbok gratis kretsar runt Dahlia. Hon är en vanlig kvinna som arbetar som biträdande jurist på seriens Advokatbyrån Edbladh. Under bokens lopp får vi veta att hon har nyligen blivit med på tjänsten. Tyvärr har hon ett förflutna som går efter henne och påminner om sig i de sämsta momenten.

Ett av de första fallen som Dahlia tar hand om på advokatbyrån är höggravida Julie som dyker upp och ber om hjälp. Hon påstår att någon är ute efter hennes ofödda barn. Allt blir ännu mer skrämmande när Julie försvinner utan spår. Dahlia har dåligt samvete och bestämmer sig att efterforska fallet själv.

Kommer hon att få veta vad som hände med Julie? Vad är det för förflutna som jagar Dahlia? Hinner Dahlia att förklara det konstiga försvinnandet av Julie innan hennes barn sätts i livsfara? Författaren svarar på dessa frågor i Arrangemanget ljudbok gratis.

Om författaren: Michaela Winglycke

Michaela Winglycke är en svensk författare och biträdande jurist. Hon står bakom sådana fantastiska böcker som Jag tvivlar på ditt ord, Allt som är rätt och rent och Låta rätt gå före nåd. Nu är hon tillbaka med sin femte bok, Arrangemanget.

Trots att hon bor i Stockholm, hennes böcker utspelar sig i hennes hemtrakter bak i Vimmerby. Med sina fantastiska beskrivningar och otrolig talang klarar hon att skapa en oförglömlig stämning som får lyssnarna att ta sig i vägen och hälsa på staden.

Författaren av Arrangemanget är en stigande stjärna. Flera av hennes kritiker, lyssnare och läsare väntar nya böcker i hennes utmärkta serien.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk