reklamlänk

Anomali Ljudbok

4.1/5

Författare: Anders Jallai

ljudbok

Introduktion

Anomali skriven av Anders Jallai är den tolfte delen i en otroligt framgångsrik serie om Anton Modin. Denna fantastiska deckare engagerar lyssnare runt hela världen sedan flera år. Kritiker som beskriver Anomali ljudbok gratis påstår att boken är lika fint som tidigare delar i serien. Författaren klarade att behålla den samma stämningen, fina vändningar i handlingen och intressanta karaktärer.

Anders bevisade med Anomali ljudbok att det går att skriva en lång serie av deckare som håller sig ihop hela vägen ut. Med sin fantastiska stil och ännu bättre talang skapar han oförglömliga berättelser. I Anomali ljudbok kan man hitta allt som krävs av en spännande deckare.

Anomali: Handling

Den trollbindande lyssningen som Anders förser oss med, Anomali ljudbok är en av de bästa deckare i serien om Anton Modin. Trots att böckerna i serien har utgivits sedan 2010 visar författaren på flera sätt och vis att det är möjligt att skapa engagerande och långa serie av deckare. Det gör också att man kan lätt hoppa i historien utan att behöva lyssna på tråkiga inledningar.

Som tidigare sagt Anomali är den tolfte boken i serien som i sin tur gör att författaren inte slösar mycket tid på inledningen. Anders antar att de som lyssnar på Anomali ljudbok gratis vet precis vem som huvudkaraktärerna är och vet ditten och datten om de pågående handlingar. Det är viktigt att understryka i fall någon hade velat att lyssna på boken utan att lyssna på de tidigare böckerna.

Huvudhandlingen i Anomali är riktigt spännande och avslöjas redan under de första minuterna av ljudboken. Förutom några uppdateringar om vad som hände mellan Anomali och den föregående boken kastar oss författaren mitt i handlingen.

Vi får följa Anton Modin och får se att han känner sig ensam. Eftersom han har gjort slut med Sofie vet han inte precis vad han ska göra med sig själv. Alla hans vänner och familj är upptagna med sina egna saker som förstärker känslan av ensamhet. När Göran Filipson ber Modin om hjälp bestämmer han att hjälpa till. Det visar sig dock blir ett stort misstag som Modin måste rätta till.

Vad är det som Göran bad Modin om? Kommer det bli något mer mellan Modin och Sofie igen? Och vad är det för skelettdel som hittades vid havet? Naturligtvis Anders kommer att besvara alla de frågorna i Anomali.

Om författaren: Anders Jallai

Anders Viktor Jallai föddes den 24 mars 1960 i Hässelby i Stockholm. Han har i flera år arbetat som en pilot och projektledare för att sedan bli en författare. Han delar av sig med fantastiska och engagerande historier som inspireras av hans minnen och berättelser som han fick höra medan han arbetade som pilot.

Hans författarkarriär började 2010 när han släppte sin första bok, Spionen på FRA. Sedan dess har Anders släppt ytterligare tolv böcker om Anton Modin fram till 2021. Året 2021 publicerade han den tolfte boken i serien, Anomali som älskas av både kritiker och vanliga lyssnare. För sitt arbete som projektledare har han tilldelats pris för Årets Projektledare 2004 av Svenska Projektakademien.

Lyssna gratis på

reklamlänk

reklamlänk